Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתור תושב ירושלים ואזרח במדינה מאוד מוטרד מההתפרעויות של החרדים בחניון הקרתא.ברור לי מלחתחילה שמישהו מרוויח מזה המון,ובראש ובראשונה זה אמצעי להראות לניר ברקת מי "הבוס" בירושלים.אבל לא על זה אני מוחה עכשיו.

מפריע לי שחבורת פורעי חוק שלא תורמים שום דבר למדינה באים מבזבזים את כספי הציבור,משליטים את הטרור שלהם על כול תושבי העיר ורוצים להשתלט עליה.

כואב לי הלב לראות שוטרים פצועים וזה שקוראים להם נאצים.

בשבת האחרונה יצא לי לפנות שוטר פצוע אחד,מהר מאוד פתחתי שיחה איתו והוא מתוסכל ואני לגמרי מבין אותו,אין לו שום דבר לעשות נגדם כי אין לו גיבוי והחוק מפלה את החרדים לטובה.

אני חושב שהמצב שסורר כעת בבירה הוא אשמתינו בלבד,אנחנו לא עצרנו את הכדור כש הוא רק התחיל להתגלגל עכשיו הוא התגלגל והתגלגל וצבר מאסה וכבר קשה מאוד לעצור אותו,ואם האמצעים שיש כיום למשטרה והאופן שבו מערכת המשפט עובדת גם אין דרך לעצור את זה.

למה לעזעזל לא נכנסים בהם במלואה העוצמה? למה לא מביאים X סוואנות מלאות יסמנ"יקים גז מדמיע פרשים ואם צריך גם כדורי גומי? למה לא מאפסים חשבונות בנק של אותם מתפרעים על מנת לכסה על ההוצאות הענקיות שהאזרח המשלם מיסים ישלם ולא החרדים?

באותו יום כבר בערב ראיתי שחרדים התפרעו שוב הפעם בגלל נתיחה שלאחר המוות של הנרצח.ולא סתם התפרעו ואף הבעירו ניידת משטרה,ואני שואל למה אני בתור אזרח צריך עכשיו לקנות ניידת חדשה למשטרה ולמה אני צריך לשלם על זה?

למה כש בארה"ב אם מישהו יזרוק אבנים על משטרה ויקרא לשוטרים נאצים השוטרים יכנסו בהם במלואה העוצמה ואולי אף ישימו אותם במעצר?

מה צריך לקרות כדי שסוף סוף נתעורר?

אני מאוד מפחד שאם לא ינקטו צעדים משמעותיים כבר עכשיו בסוף המשטרה וניר ברקת ישברו וזה יהיה בדיוק כמו עם כביש בר אילן ואנחנו נמצא את עצמינו בעיר בירה חשוכה ואפלה שנשים עם תינוק צריכות לעמוד בגלל שיש הפרדה באוטובוס כשר למהדרין?

מתי כבר נפסיק להיות פוליטיקלי קורקט עם כול הזכויות חופש ביטוי הפגנה וכד' לי יש זכות חופש תנועה ולשוטר יש זכות שלא יקראו לו נאצי.

הם נותנים הכי מעט ודורשים הכי הרבה זה פשוט כול כך מתסכל אותי=\

מצטער על המגילה

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני, בתור חבר פורום ותיק, מאוד מוטרד מהמצב בו כל זב חוטם שעוד לא הגיע לגיל שמונה עשרה מקבל גישה לOT, וכל מה שהוא עושה זה לפתוח שרשורים חסרי טעם וריח, מנסה לחרחר ריב ולעבור על כללי הפורום.

מצטער על התמציתיות.

צביקי

• אהבתי 1
פורסם

צביקי +1

ואני דוקא שמח על התמציתיות. נמאס כבר לדוש בזה.

ואגב, גם אני תושב ירושלים ונגעל ממה שקורה אבל אין טעם לדבר יותר מדי.

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני, בתור חבר פורום ותיק, מאוד מוטרד מהמצב בו כל זב חוטם שעוד לא הגיע לגיל שמונה עשרה מקבל גישה לOT, וכל מה שהוא עושה זה לפתוח שרשורים חסרי טעם וריח, מנסה לחרחר ריב ולעבור על כללי הפורום.

מצטער על התמציתיות.

צביקי

למה חסר טעם? כי אתה דתי וזה כואב לך לשמוע את האמת על החרדים?

כל פעם שיש את המילה חרדים אתה בא לתקוף.

למה ששוטר מקבל אבן בראש זה חסר טעם?

בוא אני אגיד לך מה זה חסר טעם, זה כשאתה קורא לפותח השירשור זב חוטם מבלי לדעת על מה אתה מדבר.

ואם הוא בן 18, אז יש לו פחות זכויות ממך והוא לא יכול לכתוב באוף טופיק?

חסר טעם זה להגיב סתם שאין לך משהו חשוב לתרום לשרשור.

חסר טעם, זה לרמוס את דעותיו של אדם אחר, רק כי אתה לא מסכים איתו.

צביקי, נראה לי שהגיע הזמן לבדק בית אצלך.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

זה מזעזע מה שהם עושי שם:shock:

ראיתם חדשות?! אם משהו לא ניראה להם הם עושים טרור כנגד המשטרה ואנחנו משלמים על ניידות חדשות וציוד חדש.

שיקחו מהם מיסים:evil::evil:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הצביעות של אנשים, זה מה שהורג אותי בפורום הזה.

מר EASYRIDER האם פתחת פה בעבר פוסט על התנהגות הערבים במזרח ירושלים או שפה כבר אנחנו נכנסים לעניין הפוליטקלי קורקט

שלא תבין לא נכון אני נגד ההתנהגות הזאתף אבל תמיד כשמדובר באוכלוסייה מסויימת הברז של אנשים נפתח ללא שליטה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מציע להקים קבוצה שבה חברי הקבוצה יסתובבו עם מספרים במשך היום או בלילה (הכי כיף בלילה אני מניח) ומטרתם תהיה לבוא לחרדים מאחורה ותוך כדי שהם מופתעים, לגזור להם את הפיאות.

ככה ! שהם יבינו שגם אנחנו יכולים :lol:

את האמת ? נמאס. אני כבר הספקתי לחטוף אבן במיאטה שלי חודש אחרי שקניתי אותה ואילו הייתי תופס את אותו אחד, אני חושב שהיום הוא היה נמצא עמוק באדמה ואכול על ידי נמלים, חרקים, ועוד מזיקים שאני לא רוצה לחשוב עליהם.

ועכשיו ברצינות.

אני חושב שהציבור החילוני צריך לצעוק ולהפגין גם כן. אבל הבעיה היא, שאותו ציבור הוא מיעוט והוא מורכב לרוב מחברה צעירים שהם סטודנטים ועוד חריגים. אפילו החלונים המסורתיים דיי תומכים בחרדים, וזו בעיה. אני מאמין שאם המצב ימשך, אנו נראה בריחה המונית של תושבים שרוצים לשמור על חיים שפויים (ואז יציעו לאותם תושבים הטבות כדי הם יחזרו :lol: ). לצורך העניין, אנחנו פרסמנו את הדירה למכירה ואנחנו חושבים על כיוון מרכז (מודיעין).

איחלתי לחילונים בהצלחה במאבק, אני עם חצי רגל בחוץ.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
הצביעות של אנשים, זה מה שהורג אותי בפורום הזה.

מר EASYRIDER האם פתחת פה בעבר פוסט על התנהגות הערבים במזרח ירושלים או שפה כבר אנחנו נכנסים לעניין הפוליטקלי קורקט

שלא תבין לא נכון אני נגד ההתנהגות הזאתף אבל תמיד כשמדובר באוכלוסייה מסויימת הברז של אנשים נפתח ללא שליטה.

בהחלט פתחתי בעבר פוסט על התנהגות הערבים במזרח העיר,והאמת אני די מאוכזב מזה שיש יחס שונה לערבים וליהודים שמתפרעים,משום מה אם ערבים היו עושים את אותו סדר גודל של צרות היו מזמן מפעילים הרבה יותר כוח וזה היה בכול שיח הציבורי. באמת עצוב לי שלא כך זה הוא המצב.

אני חושב שצריך להיות יחס זהה (יד ברזל ואגרוף כלכלי ופיסי מאוז חזק) כנגד כול פורעי חוק בין אם הם שמים כאפייה ובין אם הם הולכים עם שועלים מתים על הראש.

שי-תראה את התמונות של ההתפרעות שלהם בעקבות "מחאה על ניתוח הגופה" אם תחליף את התגית הקטנה של "גאולה-מאה שערים ירושלמים" ל"קסאבה שכם רשות פלסטינית" לא תראה הרבה הבדל אותם צעקות אותו אש אותו חושך אותו בלגאן.רק שכאן זה בתוך תוכינו וחייבים לעשות משהו איתם ויפה שעה אחת קודם.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לידיעתך אני עובד בצומת הרחובות מלכי ישראל ויחזקאל או מה שנקרא כיכר השבת

שוב אני לא בעד ההתנהגות הבזיונית הזאת שצריכה להאכף במלוא הכח והרצינות.

הבעיה היא שבפוסט כזה מובאים החרדים ככאלה שתומכים בהתנהגות כזו מה שבהחלט לא נכון, רב המתפרעים גרים הרחק ממקום ההפגנות והם מאמללים את חיי התושבים בהפגנות הללו.

הבעיה בפוסטים כאלה שהם נפתחים ותוך שנייה נהפכים לסדרה של השתלחויות חסרות רסן כנגד כל מה שזז, ללא מתן מידע נכון על מה שקורה באמת.

אז בואו נפסיק להתנהג כמו התקשורת שמלבה את האש ורוקדת על הדם מבלי לספק נתונים אמיתיים.

"רק שכאן זה בתוך תוכינו וחייבים לעשות משהו איתם ויפה שעה אחת קודם.

שים לב באיזו שנאה אתה כותב כאילו הם לא חלק מהעם שלך

כנגד כול פורעי חוק בין אם הם שמים כאפייה ובין אם הם הולכים עם שועלים מתים על הראש

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אז למה החרדים השפויים לא עוצרים את החרדים המתפרעים ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מכיוון שהחברה החרדית לא חיה בחברה חופשית ממש כמו שלנו, שם עדיין צריך לדפוק חשבון להרבה אנשים.

הציבור החרדי מנוצל בידי אנשים שמנצלים את העובדה שהציבור נשמע לדברי החכמים שלו כמעט באמונה עיוורת, (מה שעבד היטב עד כה)

לצערנו אותם אנרכיסטים שולטים בעמדות הכח בקרב החרדים והציבור הפשוט נאלץ לכופף את הראש מכיוון שאם תתנגד להם לא יקבלו את ילדיך לבית הספר ואת הבת שלך לא יקחו לכלה.

כיום לא ניתן להתקבל לבית ספר חרדי אם ההורה משתמש בטלפון לא כשר.

כשהציבור החרדי ילמד לדעת מי לטובתו באמת ומי נגדו, הוא יראה ויתנהג שונה לחלוטין.

פורסם
למה חסר טעם? כי אתה דתי וזה כואב לך לשמוע את האמת על החרדים?

ואם הוא בן 18, אז יש לו פחות זכויות ממך והוא לא יכול לכתוב באוף טופיק?

חסר טעם זה להגיב סתם שאין לך משהו חשוב לתרום לשרשור.

חסר טעם, זה לרמוס את דעותיו של אדם אחר, רק כי אתה לא מסכים איתו.

גילעד

חסר טעם זה להתנסח כמו שהוא מתנסח.

חסר טעם זה לפתוח מדי שבוע שרשור על אותו נושא.

חסר טעם זה להתעלם מהחלטה מפורשת בפורום שלא דנים בנושאי פוליטיקה

חסר טעם זה להתנסח בנחרצות מבלי לנסות להבין את המורכבות שאנו חיים בה בחברה רב תרבותית

אני שואל למה אני בתור אזרח צריך עכשיו לקנות ניידת חדשה למשטרה ולמה אני צריך לשלם על זה?

מתי כבר נפסיק להיות פוליטיקלי קורקט עם כול הזכויות חופש ביטוי הפגנה וכד'

חסר טעם זה שילד שעדיין לא שילם מיסים שואל למה הוא צריך לקנות ניידת חדשה למשטרה ולשלם על זה.

חסר טעם זה לחשוב שכל הזכויות זה סתם ומיותר.

והכי חסר טעם זה לכתוב "האמת על החרדים" כאילו שבכך ניסחת טיעון משמעותי כלשהוא.

צביקי

• אהבתי 1
פורסם

לפי מה שהבנתי משיחות בזמן האחרון עם קרובי המשפחה החרדים שלי, ההבנה של החרדים לגבי תרבות אזרחית היא פשוט לא קיימת. הם לא מאמינים בחוקים של המדינה ובכוחה של המשטרה, אלא מכבדים רק את הכוח שניתן מלמעלה (הרבנים), ולא כמו שאנחנו מבינים את הכוח שמגיע מהמדינה.

אני לא מדבר על נטורי קרטא וסאטמרים, אלא על ליטאים ואפילו חלק די גדול מהספרדים.

הם לא מאמינים בחוקים שלנו ובסמכות הל מישהו שהוא לא דמויות סמכותיות דתיות.

זה שורש הבעיה.

הם לא מבינים אפילו שזה מפריע לנו, כי הם לא שמים לב שיש הבדל בין מה שהם חושבים ובין מה שהמדינה חושבת.

גם אלו שכן מאמינים במדינה, יעדיפו לציית לרב שלהם מאשר לשוטר.

• תוכן חדש...