Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שעות החזרתי את הרכב שהשכרתי לחברת ההשכרה, החנייה שם נורא צפופה.

הבחור מחברת ההשכרה רצה שאצא עם הרכב אחריו כדי שאחנה אותו בהמשך.

כשיצאתי עם הרכב שפשפתי קלות רכב פרטי שחנה לידי. החלפנו פרטים והכל.

העניין הוא ששיפשוף דומה קיים ברכב גם מקדימה ובכל הכיוונים, כך שלא ניתן לדעת האם זה קרה ממני.

ברכב של חברת השכרה היה שפשוף קל מתחת לדלת.

מרוב לחץ של זמן חתמתי על מסמך שאומר שפגעתי ברכב ההוא, ולא צילמתי את רכב ההשכרה. (את הרכב השני צילמתי).

שאלותי הן:

1. האם עשיתי טעות שחתמתי על המסמך?

2. האם עשיתי טעות שלא צילמתי את רכב ההשכרה?

3. האם עשיתי טעות שלא סגרתי עם הבחור בצד על סכום מסויים, בלי לערב את חברת הביטוח?

4. השאלה הכי חשובה - כמה יכול לעלות נזק כזה של שפשוף קל שירד הצבע מהדלת בצד ימין של רכב יונדאי מטריקס יחסית חדש של חברת ההשכרה.

תודה מראש.

פורסם

שאלותי הן:

1. האם עשיתי טעות שחתמתי על המסמך? כן, חתמת על מסמך שאומר שאתה מודה וגם אם לא אתה עשית את כל הנזק חתמת על כך שכן.

2. האם עשיתי טעות שלא צילמתי את רכב ההשכרה?כן, כל ראיה היא טובה בעיקר כאשר הנזק אצלך הוא הרבה יותר קטן ויכול ליהיות שאצלו היה נזק מראש

3. האם עשיתי טעות שלא סגרתי עם הבחור בצד על סכום מסויים, בלי לערב את חברת הביטוח?כן אבל לא מאוחר, אם יש לך את הפרטים שלו דבר איתו וסגור איתו על התיקון כי בחברת ביטוח בכל נזק תצטרך לשלם השתתפות ופרמיה, ההשתתפות מתחילה בכ-800 ש"ח ומגיעה לפעמים גם ל-2000 תלוי מה סגרת עם חברת הביטוח.

4. השאלה הכי חשובה - כמה יכול לעלות נזק כזה של שפשוף קל שירד הצבע מהדלת בצד ימין של רכב יונדאי מטריקס יחסית חדש של חברת ההשכרה.אם אין מכת פח וירידת הצבע היא לא רצינית אתה יכול להגי מקסימום עד 400 ש"ח וגם זה יותר מידי זה במידה וסגרת איתו על תיקון בלי לערב את חברת הביטוח, תדאג לבחור אתה את הפחח שיבצע את התיקון, מישהו שאתה מכיר ואתה יודע שהוא לא ינסה להוציא ממך כמה שיותר כסף.

בהצלחה.

צח

פורסם

תודה רבה צח. אנסה להשיג את הבחור ולסגור איתו.

עם חברת ההשכרה זה לא ילך הם מן הסתם ירצו לסגור דרך חברת הביטוח :(

פורסם

יש לך בעייה כי אתה ברכב שכור.

הנזק שלו הוא הבעייה הכי קטנה שלך כי חברות השכרה גובות השתתפות עצמית די גבוהה. בדוק עם חברת ההשכרה אם הם מתכוונים לחייב אותך בהשתתפות העצמית על הנזק שלהם אם תגיע להסדר עם הנהג השני (לי ויתרו כבר על נזק יותר גדול משפשוף) ואם כן אז דבר איתו ותגיעו להסדר בלי לערב ביטוחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דיברתי עם חברת ההשכרה, הם אומרים שחייבים לערב את חברת הביטוח :(

טעות שלי שלא סגרתי את העניין מייד. לא חשבתי שדרך חברת הביטוח יעלה לי יותר.

כמה לדעתכם הם יחייבו אותי, כאשר גובה ההשתפות עצמית הייתה 500 דולר?

פורסם
כמה לדעתכם הם יחייבו אותי, כאשר גובה ההשתפות עצמית הייתה 500 דולר?

מאוד פשוט - יחייבו אותך בסכום התיקון אם הוא נמוך מ-$500, אם התיקון יקר יותר, יעלה לך מקסימום $500.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...