Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אין לקנות מתנה ליום האהבה? אין סקס"

"אין לקחת את הילדים מהגן? אין סקס"

"אין להיות נחמד לאמא שלי? אין סקס"

"אין להוריד את הזבל? אין סקס"

על פניו ניראה שליסינג יותר משתלם. :lol: (שלחו לי גם בזמנו מצגת עם חישובים שמוכיחה את זה)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת הפגנה מוזרה...

מזכיר לי את הימים הנפלאים של אל בנדי האגדי !!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
איך אומרות ה"אפרו אמריקניות", "you need to lick it, before you stick it", זה מה שהן רוצות לא משחק מקדים ולא כלום, פשוט אי אפשר לכתוב את זה על שלט.

דווקא כן אפשר ..

u need 2 :mm_tongue it be 4 u :mm_yeah: it

או במילים אחרות - :loco:

פורסם
בית משפט קבע שזונה מקבלת 200 ש"ח קחו את זה בחשבון אם חשבתם על זה כתחליף

אם תשקלל את כל ההוצאות על האישה החוקית ותחלק אותם למספר הפעמים שהיה סקס, תמצא שהמחיר ליחידה גבוה בהרבה מ- 200 ש"ח.

מזה יוצא שהזונות הן במחיר מבצע, שלא לדבר על בלבול המוח שאיתן הוא נחסך... :shock:

• אחראי פורום
פורסם

ואת החיסכון של חמותך אי אפשר בכלל לכמת בכסף :lol: (זה בקטגוריה של "איכות חיים").

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...