Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות..מה הסיבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,אני סובל באוטו מרעידות בהגה מ100 קמ"ש בערך..עשיתי כמה פעמים איזון והחלפתי צמיגים חדשים ולא נפתרה הבעיה..חוץ מפרונט שאני חושב שלא יפתור את הבעיה כי האוטו שלי כמעט פיקס ישר משיכה קלה קלה קלה מאד ימינה,איזו עוד סיבה יכולה להיות?משו שיעלה המון כסף?

מה שאני יודע שלפני כמה חודשים (אני פרקפקציוניסט מנסה למצוא פאקיםב אוטו) שמעתי שאם אני עולה על במפר ויורד יש כמו נקישת פח לא הבנתי מאיפה זה בא חשבתי מהקפיצים..ובמוסך אמרו לי שיש חופש במשולשים

בשני הצדדים שאפשר למשוך איתם עוד זה לא מסוכן מידי אבל רצוי לעשות את זה (500 שקל אמר לי כולל ישור גלגלים שאין לי מושג מה זה הוא אמר לא פרונט ולא גלגל הגה פשוט יישור גלגלים).יש מצב שחיזוק החופשים במשולשים האלה יפתור אתה בעיה?או שיש עוד אופציות לרעידות ההגה?

תודה רבה

פורסם

קודם כל משולשים זה עניין של בטיחות ויש להחליף אותם בהקדם!

לגבי רעידות בהגה, יש רכבים בהם מתחילות רעידות כבר במהירות של 100-110 קמ"ש ונפסקים לאחר מכן בהגברת המהירות, ויש לפעמים רעידות בגלל הכביש, השאלה באיזה רמה הרעידות? והאם הם מלוות ברעשים?

ציין את סוג הרכב, מודל, נ"מ וכו' וכך ניהיה יותר חכמים.

לגבי הכיוון גלגלים: שלא ישחקו לך אותה במוסך נחמדים כי ברוב המוסכים החלפת משולש מלווה בכיוון גלגלים!

פורסם

אממ כעיקרון תמיד יש רעידה..לא משנה כל כך האספלט עצמו אבל יש שינוי אם אני בדיוק בעיקול או בכביש הוא פס או קצת עקום..בנסיעה שהיא קצת מעוקלת הרעידות יותר חזקות..לא אין שום דפיקה פשוט כל ההגה בויברציות שממש מעצבנות

סוג הרכב מיצובישי קולט שנת 94 ידנית

פורסם

ההגה או האוטו ??

אם זה כל האוטו יש מצב לאחת מהציריות שנדפקה בחלק הפנימי וצריך להחליף אותה, ההימור זה על הארוכה :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...