Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתקין פילטר פתוח לאמפריזה אבל מישהוא אמר לי שהפילטר הזה יגרום לנזקים רציניים בנמוע ולא כדאי לי להתקין אותו, עד כמה הדבר נכון?

לפי מה שקראתי פה ושמעתי הפילטר פתוח עוזר למנוע ולא מזיק נכון?

מנהלים בבקשה לא למחוק אני חייב תשובה אחת לפתוח, אני יודע שפילטר זה משהוא לא חוקי אבל בבקשה תנו לי הזדמנות לשאול.

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לפי התמונה אני מבין שלא מדובר באיזה אימפרזה טורבו נכון?

בכל מקרה נזקים, רציניים למנוע זה לא יגרום.

פילטר פתוח שלא ממוקם טוב יכול לגרוע מהביצועים של הרכב, אבל מפה לנזק רציני למנוע אני לא חושב שיש בעיה, לפחות לא לטווח הקצר יתקנו אותי זקני הפורום אם אני טועה.

בכל מקרה כמו שאמרתי, פילטר פתוח שלא ממוקם טוב לא ייתן כלום ואף יגרע מהביצועים.

פילטר שממוקם טוב עם מגן חום, אולי יוסיף אבל בכל אופן לא משהוא שתרגיש שינוי.

בכל מקרה עדיין מתעקש? קנה INBOX גם תעבור טסט וגם תקבל את מה שרצית מפילטר פתוח.

כל הכתוב נכתב בהקשר לאימפרזה אטמוספרית ולא טורבו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כן אצלי זה אוטומתי מנוע 2.0 160 כ"ס לא טורבו,

אני יודע שהוא צריך להיות במקום שיקבל אוויר קר, לגבי האינבוקס לא בכיוון בכלל, ואיפה אפשר בכלל למצוא אינבוקס לאמפריזה?

והאם חובה להשאיר את החיישן גם על הפילטר הפתוח?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יש לי שאלה חבר'ה ה160 סוסים של האימפרזה פה האם באמת מרגישים אותם בגלגלים או שזה הכל טוב ויפה על הדף ? אם האימפרזה תעמוד מול איביזה fr אתם רוצים להגיד לי שהיא לוקחת אותה

2000 אטמוספרי

vs

1.8 טורבו fr

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...