Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג ברכב שבבעלות ההורים שלי, טויוטה קורולה סטיישן שנת 97. לפני שנה בערך ההורים שלי התקינו רדיו חדש עם חיבור לנגן MP3 חיצוני ומאז אני משתמש בו הרבה. הבעיה היא שהרמקולים ממש גרועים, שני הרמקולים האחוריים לא עובדים והקדמיים פשוט נשמעים נורא, אחרי רבע שעה של מוזיקה בווליום סביר כבר כואבות האוזניים ואם יש באס חזק בשיר הרמקולים משמיעים רשרושים.

מה שאני מחפש הוא זה:

• המלצה למקום טוב בירושלים להתקנת מערכת רמקולים חדשה

• המלצה על מערכת רמקולים (אני לא חושב שאני צריך רדיו\דיסק חדש, הנוכחי טוב בהחלט) בעיקרון אני לא מחפש לעבור תקציב של 2000 ש"ח, חוץ מזה, אני לא יודע מה שווי הרכב כרגע, מצד אחד אנחנו לא מתכננים על למכור אותו, מצד שני אני לא רוצה להוציא 10% ממחיר הרכב על מערכת שבסופו של דבר לא תעלה את המחיר שלו אם נחליט למכור.

חוץ מזה, כמה עולה התקנה של 4 רמקולים? הם נכנסים למקום של הרמקולים הישנים בלי כבלים חשופים או החלפת חלקים?

אין לי שום מושג במערכות, בטח שלא ברכבים באופן כללי, קיבלתי המלצה מחבר על האתר, שאמר שהפורום מאוד מקצועי, אשמח לכל דעה. בתודה מראש.

פורסם

כיום המקום הכי נורמלי בירושלים הוא "קדנס" ברחוב האומן.

בכל מקרה לא להתקרב ל"צלילי אורנים"!

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

בדיוק ההפך שלא תעז להיכנס לקדנס ביצעתי שם התקנה בסובארו בי 3 ופשוט התאכזבתי מהחאפריות שלו הוא התעצל והשתמש בחיווט המקורי של הרכב שאני לא צריך להסביר את החשיבות של זה...

את הקרוסים הוא התקין בדלת ואפילו לאחר ריבים קשים איתו הוא לא הסכים להוציא אותם משם שלא לדבר על החיווט.

ובנוסף לכל זה הוא לקח המון כסף על ההתקנה שלא היית שווה חצי מהעבודה שהוא ביצע!

לעומת זאת צלילי אורנים מקום אמין כבר 25 שנה נמצא שם בניגוד לכמה שנים שקדנס נמצא שמה אתה נכנס קודם כל השירות שאתה מקבל מהאנשים בניגוד לזילזול שמקבלים בקדנס כאילו הוא עושה לך טובה שהוא מוכר...

האיכות של ההתקנה לא מתעצלים להכניס חיווט לדלתות מתייעץ על הלקוח לפני כל שינוי או משהו שצריך לשנות...

אני בכל מקרה בחיים שלי לא אכנס לקדנס אחרי "הטראומה" שעברתי שם.

אני יכול להמליץ לך רק על צליל אורנים!.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לבחור שמעלי אני לא יודע על סמך מה אתה ממליץ לו בחום על צלילי אורנים

גם מבחינת התקנה וציוד הבן אדם לא מבין בכלום מניסיון שלי אישית לא מסיפורים של חברים

זה שהמקום 25 שנה קיים לא אומר שהוא טוב. אולי הוא היה טוב ליפני 20 שנה שהיה רדיו טייפ אז הוא היה מבין ויודע להתקי:wink:ן

קדנס הם המקום הכי בסדר בירושלים אבל גם לשם על תיתקרב מחירים יקרים התקנה בחיפוף חיווט על הפנים

המלצה שלי מניסיון לאף מתקין בירושלים על תילך לעשות התקנה וגם לא לרכוש ציוד

תיצא מירושלים יש הרבה מתקינים טובים במחירים זולים ועם ציוד ברמה מאוד גבוה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

לגבי קאדנס. מקום עם מבחר. אבל הוא יקר. והידע של המתקינים בינוני.

לגבי צלילי אורנים. בעלי מקום מגעיל. שרות על הפנים. וציוד יקר. ודוחפים לך ציוד.

והגישה שלהם. ותמיד מה שהם אומרים שומעים מצויין. אחרי ההתקנה. גם עם זה על הפנים.

היה את DR SOUND. (אריק) נסגר.

אגב אתה יכול להריץ חיפוש. יש מלא תגובות בנושא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

לגבי ערך המערכת ביחס לערך הרכב, אני ממש חולק עליך,

אם המערכת טובה ושווה הרבה כסף וקונה לא רוצה להוסיף כסף אז פשוט מפרקים את המערכת ומעבירים אותה לרכב החדש.

התקנה היא לא חד פעמית, אצלי באוטו המערכת בטוח שווה הרבה יותר מ 10% משווי הרכב.

ואני בטוח שביום המכירה אני לא אמכור עם הרכיבים, ואני בטוח שהוא גם לא יקנה עם הרכיבים.

השאלה האמיתית היא מה חשיבות מערכת עבורך?

מה אתה מחפש בסאונד? עוצמה? איכות?

להוסיף מגבר? סאב?

האם התקציב הוא סופי?

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

חביבי, יש כאן אנשים עם מערכות בתקציב 110% מהרכב שלהם! זה בכלל לא רלוונטי היחס הזה. אין כאן שום חוקיות. רכב זה רכב ומערכת זה מערכת. תמיד ניתן להעביר את הציוד לרכב הבא ולספוג את עלות ההתקנות.

נכון שבמערכות ברמה גבוהה מדובר על לא מעט כסף כשיש איטום/בידוד ובניות פיבר לרמקולים - ענין של כמה אלפי שקלים, אבל לכל דבר יש מחיר, וממילא אתה לא מכוון לשם.

כירושלמי, לצערי לא אוכל להמליץ לך על אף מקום בירושלים.:-(

אני מבצע ויבצע את כל ההתקנות אצלי בסדנת עילית קאר אודיו - ECA של חבר הפורום יוסי alpine. אמנם זה נסיעה של 35 דקות מירושלים אבל שווה כל ק"מ וכל שקל.

תביט בגלריית ההתקנות המרשימה של הסדנה ותבין על מה מדובר. כמובן שהוא עוסק גם בהתקנות סטנדרטיות ופשוטות כפי שאתה רוצה.

בהצלחה.

פורסם

תודה על כל התגובות, דיברתי עם אבא שלי, הוא לא רוצה לעבור תקציב של 1000 ש"ח, וגם זה עם שכנוע, לגביך shorlakk, המקום נראה (לפי הקישור) מקצועי מאוד.

בכל מקרה, מה שאני מחפש הוא:

- סאונד איכותי (לא גבוה מדי, אני לא מאלה ששומעים על פול ווליום, אני גם לא רוצה להשתמש ברכב בתור מערכת למסיבות)

- שיהיה באס טוב

- בניגוד לעכשיו, שהצליל יהיה מחולק שווה בשווה גם מקדימה וגם מאחורה.

כמו שאתם רואים התקציב לא גבוה בכלל, ואני לא רוצה משהו מטורף.

• תוכן חדש...