Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הגיע ל200 אלף קילומטר,

* 1) טיימינג חובה, איזה עוד מכלולים כדאי,מומלץ,עדיף להחליף כאשר עושים טיפול טיימינג, מבחינת קלות גישה, או בסלנג "על הדרך" כי זה ליד. ** הרכב מאז ומעולם עבד עם מיים ירוקים בלבד, אני לא יודע מה זה אומר לגבי משאבת מים.

* 2) תושבת מנוע, הרכב בזמן האחרון התחיל להרגיש יותר רועד, ומרגיז, זה כולל מלא רעשי פלסטיק פנימים שמחרפנים את הדעת,

תוסף K44, לא עזר בדבר, העלתי את הסל"ד מ800 ל900 לערך, עזר קלות, עדיין בהתנעה בוקרית, יש הרבה פלסטיקים שמנגנים, וגם אחרי שהרכב חם, אבל קצת פחות.

חשבתי אולי תושבות מנוע, אני נראה לי אלך על זה, כמו השאלה הקודמת ? אם יש רכיבים קרובים שדורשים החלפה ? או שמומלץ להחליף כי זה "על הדרך עם החלפת תושבות מנוע".

* 3) קלאץ, אחרי הפעלת כוחות רבים על הקלאץ, ואולי אתם מכירים את התופעה, שאם אני נוסע על ראשון בלי גז האוטו משייט, אבל עושה קולות מוזרים, כמו כן, סלד ממש נמוך יגרום לתופעת הרעשים להופיע פתאום, של דברים משחוררים בקלאץ - גיר, ורק כאשר לוחצים על דוושת הקלאץ הרעשים נעלמים, בעבר שמעתי על איזה מייסב שצריך להחליף אבל אני לא סגור על זה.

השאלה אם החלפת הקלאץ זה רכיב שקשור איך שהוא לתושבת מנוע, טיימינג כי מפרקים אותם,

אם לא אני מעדיף להחליף את הקלאץ רק כאשר הוא ממש יחליק, כרגע הוא לא מחליק עדיין, רק יש את הרעשים המרגיזים הללו, שאני מנסה להימנע מהם.

תודה

תמיר

• תוכן חדש...