Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום, הייתי אמור לקנות רכב מסחרי, טויטה האיס שנת 98.

בעל הרכב אמר שהרכב הינו יד רביעית. ונסע 430 אלף קילומטר.

היום הלכנו יחד למוסך של חבר שלי שיבדוק לי את האוטו לפני הקניה.

הוא שאל את בעל הרכב האם היו תאונות באוטו ונענה בשלילה, ואז בדק את האוטו ואמר שהרכב עבר 2 תאונות, אחת מקדימה, ואחת בצד הרכב. המנוע אינו סוחב, ההילוכים לא עוברים חלק, שהרכב הוא יד חמישית ואני בעצם יד שישית ועוד כול מיני דברים קטנים כמו ריפוד קרוע וכדומה.

המוסכניק אמר לי בשקט אל תקנה במחיר הזה, יש הרבה מה לעבוד על הרכב.

כשאמרתי לבעל הרכב שאני יחשוב על זה וידבר איתו הוא התעצבן ואמר שגם אם אני ארצה את הרכב הוא לא ימכור לי ב32 אלא ב33K והלך.

עכשיו הוא התקשר שהוא מוכן להוריד לי במחיר.

רציתי לדעת כמה בערך צריך להריד על זה? או שטיפול של ההילוכים והסחיבה הוא משהו שאי אפשר לשאר?

תודה.

קובי

פורסם

תתרחק וברח כל עוד נפשך בך.

רמאות 1- עניין התאונות (האם הרכב עבר צתאונה משמעותית כזו שפגעה בשילדה).

רמאות 2- מס' הידיים.

לא יודע מה איתך,אותי מי שמרמה בדבר אחד בעסקה משמעותית,נחשב לא אמין,אני לא אתפלא אם לא נפלת על סוחר /נוכל,שמת להעיף את הנבלה שלו.

מעבר לכך- 430,000 ק"מ,אם הרכב אוטומטי,בקרוב שיפוץ לתיבה שעלול לעלות כמו שליש מעלות הרכב.

חוץ מזה,יש בלאי מטורף של עוד לא מעט חלקים בק"מ הזה.

לסיכום,ממליץ לך לרדת מהרכב, כדאי לחפש רכב אחר שיתאים לדרישות-גם הכספיות וגם המקצועיות שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא יודע מה איתך,אותי מי שמרמה בדבר אחד בעסקה משמעותית,נחשב לא אמין,אני לא אתפלא אם לא נפלת על סוחר /נוכל,שמת להעיף את הנבלה שלו.

מעבר לכך- 430,000 ק"מ,אם הרכב אוטומטי,בקרוב שיפוץ לתיבה שעלול לעלות כמו שליש מעלות הרכב.

הוא לא סוחר, הוא עובד בסופר אצלנו בכפר סבא בתור משלוחן. מה שכן, זה שהוא שיקר ואני אישית באותו הרגע כבר ציתי להפסיק את הבדיקה אבל החלקתי את זה מתוך תכנון להתחשבון איתו(כספית) על כך(בסופו של דבר הרכב שאני אקנה ישאר איתי המון זמן(כרגע עם עם שנת 92).

430,000 קילומטר לרכב דיזל- זה עוד בסדר, נכון זה הרבה אבל זה הכי קצת שמצאתי.

ומה שאמרת בנוגע להילוכים אני לא מבין בזה אבל אני משאר שזה מה שהמוסכניק התכון אליו.

האמת היא שאני לא יודע מה לעשות כבר, אני מחפש יותר מחצי שנה רכב שיתאים לי מבחינה תקציבית ומקצועית. אני כבר עובד עצות.:|

קובי

פורסם
תתרחק וברח כל עוד נפשך בך.

רמאות 1- עניין התאונות (האם הרכב עבר צתאונה משמעותית כזו שפגעה בשילדה).

רמאות 2- מס' הידיים.

לסיכום,ממליץ לך לרדת מהרכב, כדאי לחפש רכב אחר שיתאים לדרישות-גם הכספיות וגם המקצועיות שלך.

האמת היא שהרכב שאני יקנה ישאר איתי המון שנים, כך שמספר הידים לא ישנה לי במידה והרכב תקין- אני יתחשבן איתו על המחיר בגלל שזה יותר ידיים.

תאונות- אם אין פגיעה רצינית לא אכפת לי לקחת את האוטו כי אני רק מעביר בו סחורה, מצידי שיוריד לי במחיר, אני מעדיף רכב שקיבל פה ושם מכות ומתחשבנים איתי על המחיר מרכב שניראה חדש וירצו עליו יותר.

האדם הוא לא סוחר, אני רואה אותו כל שבוע בסופר אצלנו בכפר סבא, הוא עושה משלוחים עם האוטו.

430,000 קילומטר זה הרבה? האמת שזה הכי קצת שמצאתי, כולם לוקחים את המכוניות הנ"ל בתור מוניות וכל אחד עם 800 אלך קילומטר.

אני מאמין שהמוסכניק שלי התכוון שיש צורך בשיפוץ גיר.

אני כבר לא יודע מה לעשות:?

קובי

• תוכן חדש...