Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחניון תת קרקעי במקום עבודתי חניתי בתום לב בחניה של חברה אחרת, אחת ליד איזור החניות של החברה שלי.

טסתי לחול לשבוע והשארתי שם את הרכב.

אנשי החברה לה שייכת החניה במקום לבדוק של מי הרכב עם החברה שלנו פשוט הוציאו אויר משני גלגלים של הרכב! בנוסף למדבקה על קדמת הרכב שמאוד קשה להוציא...

שתי שאלות:

1. אני מבין כי המעשה לא חוקי, הם הודו כבר שהם אחראים לעניין ואני שואל פרט לתלונה במשטרה האם ניתן לתבוע אותם על נזק ועוגמת נפש?

2. האם צמיגים שהיו ללא אויר במשך כמה ימים רצופים ניזוקים? (לא בוצעה נהיגה, הרכב היה עומד)

תודה,

ואגב ניסיתי לכתוב את זה בפורום אופ-טופיק אבל מסתבר שלא כולם מקבלים גישה לשם.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. תום לב או לא, חסמת חניה למשך שבוע. האם השארת פתק על השמשה עם פרטים של אדם שניתן לפנות אליו אם צריך להזיז את הרכב מכל סיבה?

ב.את הצמיגים ניתן למלא ואת המדבקה ניתן להוריד (מנסיון) אז איזה נזק נגרם לך?

בקיצור, עשית טעות ויש לה מחיר, שום נזק טרמינלי לא נגרם כאן.

אני במקומך יורד מהסיפור ומסתפק בהתנצלות הדדית של שני הצדדים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
א. תום לב או לא, חסמת חניה למשך שבוע. האם השארת פתק על השמשה עם פרטים של אדם שניתן לפנות אליו אם צריך להזיז את הרכב מכל סיבה?

זה לא נותן להם זכות לקחת את החוק לידיים. שישלמו.

פורסם

חוקי לחלוטין וכשר לחלוטין. זו הסגת גבול שלך ולא לקיחת החוק בידיים שלהם. אם כבר, אתה ביצעת מעשה לא חוקי.

אצלי בחניה, רכב שנשאר מעל ליום אני גם מוריד לו אויר, מוציא לו את הוישרים ושם מדבקה (שאגב, כל מדבקה עולה כמו 4 שעות חניה במרכז תל אביב)

להבא תחנה בחניה שלך. ואם אין לך חניה, תחנה בחוץ.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
זה לא נותן להם זכות לקחת את החוק לידיים. שישלמו.

שישלמו על מה? על המים החמים שצריך בשביל להוריד את המדבקה?

על האוויר שנדרש כדי למלא את הצמיגים?

אם כבר, הם צריכים לתבוע על תפיסת חניה לשבוע - אני מניח שדמי שכירות על חניה גבוהים יותר.

אם זאת היתה החניה שלך אני מניח שהיית מדבר אחרת.

עידן

פורסם
חוקי לחלוטין וכשר לחלוטין. זו הסגת גבול שלך ולא לקיחת החוק בידיים שלהם. אם כבר, אתה ביצעת מעשה לא חוקי.

אצלי בחניה, רכב שנשאר מעל ליום אני גם מוריד לו אויר, מוציא לו את הוישרים ושם מדבקה (שאגב, כל מדבקה עולה כמו 4 שעות חניה במרכז תל אביב)

לא חוקי, לא כשר ולא בטיח. האפשרות החוקית היחידה שיש לאותה חברה היא להגיש נגדך תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

מעבר לזה אפילו המשטרה לא יכולה להם לעזור אלא אם כן הרכב חוסם מעבר או מפריע לתנועה ואז המשטרה יכולה לדאוג לגרירת הרכב, לחייב אותך בעלות הגרירה ולרשום לך דו"ח.

אתה יכול להגיש נגדם תלונה במשטרה (שתסגר עקב חוסר עניין ציבורי) ובנוסף תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על נזק שגרמו לך ולמכוניתך. (כולל הזמן שבזבזת על מילוי אויר, החלפת גלגלים וכן הלאה וכן הלאה.)

ארז רונן

פורסם

תמשיך ככה ויום אחד תתבע על חבלה וגרימת נזק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני רוצה לראות שאתה היית מוריד למישהו שאוהב את רכבו את הווישרים והוא לא היה מוריד לך את הידים:evil:

אבל לא, אתה גיבור:?

תמיר.

פורסם

לא רוצה לחמם את פותח השרשור

אבל אני נחשב לבן אדם שמאוד אכפת לו מהרכב שלו ואם הייתי יודע מי אחראי למעשה נבלה נגד הרכב שלי לא הייתי נשאר אדיש לעניין ותפרש את זה איך שאתה רוצה.

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לגבי טעותי, אנסה לתאר את הסיטואציה המלאה:

3 חניות צמודות שהיו שייכות לחברה שלי, לפני מספר חודשים אחת מן החניות הללו הועברה לחברה האחרת- ובה חניתי בטעות,

אני חושב שהדבר הראשוני שאותה חברה צריכה לעשות הוא לפנות לחברה שלי כי רוב הסיכויים שהרכב שייך לאחד מהעובדים, אם היו עושים כן היו מקבלים מיידית מהחברה שלי מקום חניה חלופי והכל היה מסתיים בלי שום בעיה.

אם זאת הייתה החניה שלי זה בדיוק מה שהייתי עושה! שקוף שחניה שהייתה שייכת בעבר למישהו אחר הוא האופציה הראשונה לחקור במקרה כזה.

בניגוד למספר מגיבים פה, חניה בטעות יכולה לגרום לנזק כלכלי לבעל החניה אבל איננה בשום אופן עבירה פלילית! גם אין פה שום השגת גבול, זה חניון באיזור עסקי, אין טאבו על החניות.

לעומת זאת התנהגות בריונית של ריקון האוויר מן הצמיגים היא עבירה פלילית.

אני חושב שלאנשים הללו צריך להפתח תיק פלילי כי הם לוקחים את החוק לידיים וצריכים לשלם על זה, היום זה ריקון אוויר בצמיגים מחר זה מעשה פלילי אחר.

לא קיבלתי תשובה לגבי האם נגרם נזק לצמיגים מרוקנים במשך מספר ימים, איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם
לא רוצה לחמם את פותח השרשור

אבל אני נחשב לבן אדם שמאוד אכפת לו מהרכב שלו ואם הייתי יודע מי אחראי למעשה נבלה נגד הרכב שלי לא הייתי נשאר אדיש לעניין ותפרש את זה איך שאתה רוצה.

לא, אני לא אתנהג כאחרון הבריונים, אני אזרח שומר חוק ואפנה לגורמים המתאימים שיטפלו בנושא, מקווה לא להתאכזב.

פורסם
לא חוקי, לא כשר ולא בטיח. האפשרות החוקית היחידה שיש לאותה חברה היא להגיש נגדך תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

לחברה בע"מ אסור לתבוע בבית המשפט לתביעות קטנות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בסוף אני עוד אחשוב שזה פורום של עבריינים בטעות:lol: .

מי שמצדיק נזק שבוצע במכוון לרכב ע"י מישהו הוא עבריין לכל הדעות.

אני אישית הייתי שותק במקום אותם מגיבים , ככה לפחות לא הייתי פוגע לעצמי בתדמית פה בפורום ובאופן כללי ,

לדעתי תביעה תיהיה פה בדיוק במקום (במידה ואתה באמת יודע מי עשה את זה ולא מנחש).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

כשאתה תובע אותם על זה שהוציאו לך אויר והדביקו לך מדבקה על החלון, תעשה טובה, תודיע לי מתי הדיון, אני אשמח לבוא ולהתגלגל מצחוק באחורי האולם בזמן שאתה חוטף את שטיפת חייך מהשופט על בזבוז זמן בית המשפט ועל בזבוז כספי הציבור.

סביר להניח שאני כבר אהיה על הרצפה עם עוויתות צחוק כשאתה תחטוף את ה 1000 שקל קנס מהשופט בכדי שתלמד להבא לא לבלבל לו את המח.

תבוא, יהיה קטעים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רוצה לשקף את מה שקרה:

בא אדם וחונה בחניה לא שלו למשך שבוע (ולא משנה צמוד לא צמוד).

כנאמר בשרשור- אין ממש איך לפנות אותו בדרכים חוקיות.

הורידו לו את האוויר (לא גורם נזק שלא ניתן לתיקון ללא תשלום) והדביקו לו מדבקה (קצת עצבים אבל יורד).

אתם מייעצים לו לתבוע, אני אומר על טעויות משלמים.

לפותח השרשור- אם תתבע אותם הם יתבעו אותך ולא בבית משפט לתביעות קטנות כי הם לא יכולים, אז במחוזי- רק שכר הטרחה שם יהיה כפול מהסכום שבמקרה הכי טוב תקבל.

איך שאני רואה את זה- להם נגרם יותר נזק ממך.

ולכולם- אין ספור שרשורים נפתחו בעקבות חניה בחניות פרטיות, מדובר בתופעה שיש להוקיע, אני מאמין שעכשיו הוא ישים לב איפה הוא חונה.

עידן

• תוכן חדש...