Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט קרוז, המשפחתית החדשה מבית UMI, סובלת ממחלות ילדות המתבטאות בתקלות שונות, בהן מקרים אחדים של כיבוי מנוע תוך כדי נסיעה.

שימו לב לתגובה של UMI

זה לא פחות מהזוי ומטורף.

לא מדובר בתקלה. מכיוון שמדובר ברכב חדש, המחשב פעם אחת מכבה את הרכב על מנת לבצע עדכון למחשב, ולא אמור לכבות שוב".

שמעתם? האוטו עושה עדכון למחשב ומכבה את האוטו....

ואם בדיוק אני אהיה על 130 קמ"ש בסיבוב בכביש דו סטרי?

מזל שהם לא יבואנים של בואינג.

מאיפה לעזאזל הם ממציאים את התשובות המטומטמות שלהם?

תגידו את האמת: המתקינים החאפרים של הקודנית התחברו ל מתח של מחשב הרכב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3751590,00.html

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הם היו יבואנים של בואינג התירוץ כנראה היה "זה בסדר. המטוס חדש ונוצץ אז ציפורים מסתנוורים ממנו ונכנסים היישר למנוע."

תגובה הזויה לחלוטין. יותר מעניין אותי לשמוע - לא נמכרו פה הרבה יחידות של קרוז, לפחות לא בכמויות גדולות בהשוואה ל-3. איך נהיינו 20% מהעולם ? :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

העיקר שהקודנית "חדשנית".

היא כלכ כך חדשנית שרק סיבוב הגה לימין גורם לה לתקל את המנוע. מזל שהיא לפחות לוקחת את הצד הפוליטי הנכון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

UMI באמת יצירתיים בכל מה שקשור לתקשורת, ולא בקטע טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עוד סיבה להתנחל על הנתיב השמאלי :roll:

שוטר - למה אתה לא עובר ימינה - אסור לי , בפניה לימין הרכב נכבה .. יש לי אישור יצרן .

צחוק צחוק , לא נעים .

ופעם הייתה כתבת השוואה של יצרני הרכב , כי הן אמינות ובמחשבי הרכב לא יהיו לכאורה בעיות .

הן צחקו על חברות המחשבים , על חוסר אמינות מחשבים המאתחלים לבד , ריסט ותגובות המחשב -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איזה בולשיט ! אני תמיד תוהה האם הדובר שמוציא את ההודעה לא מבין שמרוב טמטום ההודעה אולי עדיף לשתוק ושיחשבו שהוא מטומטם מאשר לדבר ולהסיר כל ספק בכך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא מדובר בתקלה. מכיוון שמדובר ברכב חדש, המחשב פעם אחת מכבה את הרכב על מנת לבצע עדכון למחשב, ולא אמור לכבות שוב".

למה אתם מתפלאים? המחשב כיבה את הרכב, התחבר לאינטרנט והוריד גירסת תוכנה חדשה - מה לא? :shock:

פורסם

אל תהיה טיפש, אין לו חיבור לאינטרנט.

הוא הוריד אז זה בבלו-טות' מהבימר שנסעה לצידו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אתה מתבלבל, לא יתכן שהבימר נסעה בנתיב הימני והקרוז בשמאלי (אין דרך אחרת, כי סיבוב ההגה ימינה מכבה את הקרוז...).

פורסם

אחרי כמה זמן\מרחק זה המנוע אמור להתכבות?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

עד כה נמנעתי מלפרסם את העניין הזה מפחד לתביעת לשון הרע, אבל כעת שהעניין התפרסם אני יכול לתת לכם את המקרה האישי שלי.

הרכב התקבל בשבוע שעבר לאבי, כשלא היו מותקנים בו שום אביזרים מאשר קודנית רגילה לחלוטין ללא שום חברה עלייה, שום דבר מעניין או מיוחד באמת.

הרכב אחרי כ150 קילומטר נכבה אצל אמא שלי, שבא והתלוננה בפני שהרכב כבה. הסברתי לה שזה לא נראה לי הגיוני שאחרי 150 קילומטר הרכב סתם ככה יכבה, זה רכב חדש לחלוטין, אמרתי לה שכנראה היא נגעה בטעות במפתח וסיבבה אותו - הדבר שהיה נראה לי הכי הגיוני באותו רגע נתון.

יום למחרת, עומד ברמזור, הגה מסובב טיפה שמאלה, חצי דקה, הרמזור נהיה ירוק נותן גז, אין תגובה מסתכל על הלו"ש והעיניים חשכו לי, הרכב כבה!!!

כאן כבר התחלנו להתעצבן מאוד, מעבר לעובדה שבסיבוב מלא של ההגה הרכב באמת מרגיש שהוא עומד להיכבות, הוא באמת נכבה לנו פעמיים ואנחנו חוששים לנהוג בו!

הרכב הוחזר לחברת הליסינג בטענות שלעי"ל, שזו בתגובה לקחה את הרכב ליום, במהלכו הרכב עבר כ100 קילומטר איכנשהוא בארץ, ומה שנאמר לנו זה שעודכנה התוכנה ברכב, וזה לא יחזור, שזה שקר מוחלט כמובן אחרי פרסום הכתבה כשמתברר שבכלל אין להם מושג מה הסיבה האמיתית שהרכב מתנהג ככה.

במידה והבעייה תחזור, הרכב יוחזר לחברת הליסינג ושם הוא ישאר. אין שום סיכוי שנשלם סכום לא מבוטל (כ3000 ש"ח בחודש) וננהג ברכב שעלול להכבות בכל רגע נתון זה פשוט מחפיר!

אבי.

פורסם

"שברולט" שלחו צוות קוריאני לבדוק את התקלה :shock:

אני מבין שיש בעיה עם תעשיית הרכב האמריקאית, אבל לא חשבתי שעד כדי כך שהם צריכים להביא עובדים זרים :lol:.

פורסם

הרכב הוחזר לחברת הליסינג בטענות שלעי"ל, שזו בתגובה לקחה את הרכב ליום, במהלכו הרכב עבר כ100 קילומטר איכנשהוא בארץ, ומה שנאמר לנו זה שעודכנה התוכנה ברכב, וזה לא יחזור, שזה שקר מוחלט כמובן אחרי פרסום הכתבה כשמתברר שבכלל אין להם מושג מה הסיבה האמיתית שהרכב מתנהג ככה.

אני לא הייתי מחכה שהתקלה תחזור.

נסעו לך 100 ק"מ על חשבונך (או חשבון החברה של ההורים וזה לא משנה) תוך שקר גס שכזה?

שילכו קיבינימט.

אגב

יתכן שזה יקרה עוד כמה פעמים כי בטח יש עוד עידכונים למחשב שבדיוק יורדים עכשיו באימיול.

• תוכן חדש...