Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע לי ותשמע לי טוב

תגיד לבעלים של הכלב שישלמו לך את כל הנזק ותאיים בתביעה!!!

מניסיון

בשנת 2007 נסעתי עם האופנוע וקפץ לי כלב לא קשור לכביש נתקעתי בו התהפכתי ונפלתי הכלב מת אני רק נפצעתי, בית חולים כל הפרוצדורה..

בקיצור הבעלים של הכלב לא רצו לשלם את הנזק של האופנוע( שהיה חדש, והנזק היה "קצת" יותר מהסכום שמדובר עליו פה) אנחנו לא רצינו לתבוע אותם בגלל שהם שכנים כביכול

אבל הם התחילו לעשות לנו סרט, מכתב מעורך דין הגיע הם בהתחלה א התייחסו לבסוף הם הלכו להתייעץ עם עורך דין שאמר להם שכדאי להם לשלם את הכל ולסגור את התיק הזה ( בגלל שכביכול הכלב היה לא קשור אני יכול להגיד שיש לי טראומות מהתאונה ואז לסבך את הבעלים של הכלב להרבה זמן)

בסוף הם שילמו גם את הנזק, גם את הימים שנשארתי בבית, וגם את הטרחת עורך דין ( שזה היה עוד 2.5 אלף)

ברגע שהכלב היה לא קשור ואתה יודע מי הבעלים הוא אשם!!

זה הכל אם יש לך עוד שאלות תשאל בפרטי, העו"ד שדיבר איתי ועם הבעלים של הכלב הוא מהדר בחיפה, ככה שאם תצטרך או משהו אתה מוזמן לשאול בכיף

אל תשלם את הנזק הזה לבד זאת בטח ובטח לא אשמתך!,

מקווה שעזרתי

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון-

הוחלפו שלוש בטנות פלסטיק בתוך הפגוש (חלקים בגודל של 10X10 בערך). החשבון- 7300 שקל שולם בצ'ק דחוי עד להסדרת העניין עם בעל הכלב.

פינצ'ר יקר..

פורסם

תחשוב מה היה עושה כלב גדול..

היא נכנסה בגריל התחתון ששבר חלר פנימי שמחזיק אותו- מין בטנת פלסטיק של הפגוש.

אם זה לא היה Z4 או רכב בגובה דומה היא הייתה בעולם הבא כי או שהייתה מגיעה לגלגלים או שהייתה מועפת לגלגלי רכב אחר.

אם היא תתיעץ עם עורך דין או אפילו עם סטודנט מתחיל למשפטים הוא יגיד לה שממש לא כדאי להגרר למשפט אבל מצד שני מדובר בסכום לא קטן אז יש לי הרגשה שהיא תעדיף משפט.

פורסם

היא נכנסה בגריל התחתון ...

.....היא הייתה בעולם הבא כי או שהייתה מגיעה לגלגלים או שהייתה מועפת לגלגלי רכב אחר.

אם היא תתיעץ עם עורך דין או אפילו עם סטודנט מתחיל למשפטים הוא יגיד לה שממש לא כדאי להגרר למשפט אבל מצד שני מדובר בסכום לא קטן אז יש לי הרגשה שהיא תעדיף משפט.

אתה הולך לתבוע את הכלבה? :shock::wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעלים הזה פשוט ישראלי מצוי. במקום להגיד לך תודה רבה שבכלל הזמנת וטרינר לכלבה שלו ודאגת שהיא תצא מזה בחיים,הוא עוד מנסה להתחמק ממך. כל כך צפוי ומגעיל. לגבי הפלסטיקים מומלץ לבדוק באי ביי וכן גם בפירוק. הרי מדובר בפלסטיק נטו.

פורסם

למה הוא צריך לבדוק בEBAY ופירוק?

אם משהו היה עושה רוורס לתוך הרכב שלך ועושה לך נזק לאוטו חדש של מאות אלפי שקלים - היית בודק בEBAY ובפירוק?

(וזה בלי קשר להתייחסות של כמה Z4 חדשות יש בפירוק כרגע , לא נראה לי שהרבה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה חלק ייחודי פנימי בפגוש זה לא משהו שיש באיביי.

לגבי פירוקיה- עם משהו כמו אולי 20-30 Z4 בכל הארץ (הערכה נדיבה) בדגם שלאחר 2006, לא נראה לי שיהיה משהו. וגם אם היה אני כמובן לא מתפשר. רק מקורי ורק חדש. כמו הרכב.

פורסם
זה חלק ייחודי פנימי בפגוש זה לא משהו שיש באיביי.

לגבי פירוקיה- עם משהו כמו אולי 20-30 Z4 בכל הארץ (הערכה נדיבה) בדגם שלאחר 2006, לא נראה לי שיהיה משהו. וגם אם היה אני כמובן לא מתפשר. רק מקורי ורק חדש. כמו הרכב.

האמת צודק

הבעלים של הכלב אחראי. תשקיע קצת בעורך דין ויהיה בסדר

פורסם

לפחות יש סוף סוף כלבת פינצ'ר אחת בארץ עם הסמל של BMW על הראש...:)

ועכשיו ברצינות: אם יש לך פרטים של בעל הכלבה, (שהוא בעצמו כלב שנתן לה להסתובב חופשי)

פשוט תבע את הנזק.ממפגשים עם פקחי עיריה ,הוזהרתי פעם לאחר שהפינצ'ר שלי

הסתובב חופשי בתוך גינה ציבורית ,שאם לא אקשור אותו מידית אקבל קנס של 500 ש"ח.

אסור פשוט לתת לכלב לשוטט חופשי זה נגד החוק.

ואם החוק עוד לצידך -תשתמש בו

בהצלחה!!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תגיד לבעל הכלב לבדוק אם יש לו כיסוי למקרים כאלו בפוליסת ביטוח הדירה שלו.

יש סיכוי טוב שיש לו כיסוי כזה עם השתתפות עצמית לא גבוהה (אולי 400 שקל), אם זה המצב הייתי מציע לו להפעיל את הביטוח שלו ואפילו מציע לו (ע"מ לזרז עניינים) לשלם לו על ההשתתפות העצמית אם אכן הביטוח ישלם על הנזק.

בביטוחי דירה, אגב, אין "הנחת היעדר תביעות" כך שחוץ מההשתתפות העצמית אין השפעה עתידית כלשהי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

החוצפה שיש לאנשים זה לא להאמין , אני מציע לך להגיע איתו לבית משפט בלי חוכמות פשוט תדרוש את מה שמגיע לך .

אם לי היה קורה מקרה כזה הייתי מכניס את הבעלים של הכלב אחרי הכלב מתחת לרכב אחרי החוצפה שיש לו.

בכל מקרה בהצלחה ומקווים לשמוע רק טוב מהמקרה הזה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סוף דבר-

המשפט התקיים השבוע, הגברת בנוסף לדחיות שלא נגמרו (זימנה את הוטרינר כעד שהעיד את מה שראה, כלב תקוע בתוך פגוש.. עדות שלא בדיוק הייתה לטובתה) העידה עדות שקר תחת אזהרה והתבזתה שאומתה אל מול הקלטה שאומרת אחרת (טענה שטיילה עם הכלבה והרצועה נקרעה..בהקלטה היא מסבירה כיצד היא השאירה את הדלת פתוחה), השופטת הנכבדה השכילה להבין את המהימנות המפוקפקת ואף ציינה שגם אם "הרצועה הייתה נקרעת בזמן טיול, עדיין מדובר ברשלנות ואחריות מלאה של בעל הכלב" (אז שימו לב בעלי כלבים). עוד השכילה להבין, השופטת הנכבדה, שהנזק אינו נראה לעין והוא נזק פנימי לחלקים סופגי אנרגיה אשר קורסים בזמן פגיעה (על סמך תמונות מפורטות והערכת שמאי).

לעומת זאת, הגברת הנתבעת לא השכילה להבין מראש כי העומד מולה אדם ישר הוא ולא ידרוש שקל יותר מהנזק, ואף פחות, ובכל זאת לא הסכימה לשלם סכום הערכתי ראשוני נמוך יחסית (המצוין בכותרת) וסיימה עם חור בכיס שמתקרב ל10000 שח (הנזק בפועל, שכ"ט שמאי +הוצאות משפט+ריבית והצמדה מיום הגשת התביעה על כל הסכום)

לקח- בעלי כלבים, שמרו עליהם, האחריות מוחלטת, כאן זה בקטנה העסק נהיה רציני שמדובר בפציעות גוף.

לקח לתובעים בתביעות קטנות- ראיות ראיות ועוד ראיות. כמה שיותר תמונות, הקלטות, חוו"ד, הכל הולך. במיוחד בתביעות קטנות שם הדבר היחיד שמדבר זה עובדות בשטח.

• תוכן חדש...