Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת GSM

mikid10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חיפשתי איזה מכשיר שיתחבר לאזעקה ברכב בלי לפרק את האזעקה

ושיחיג אליי אוטומטי כול פעם שהאזעקה מצפצפת

ומה שמצאתי זה פשוט איזה טלפון פשוט של Nokia אני חושב 1650 Nokia

שיצאים ממנו 4 חוטים 2 חוטים למצבר ו2 חוטים לצופר של האזעקה

ברגע שיש אזעקה הטלפון מחייג לבד למספר שהוגדר מראש

קישור של האתר

http://www.gsmsecuritysystem.com/6854/instructions.html

האם יש מישהו שיודע איך לחבר את החוטים האלו בטלפון ??????

בתודה מראש לעוזרים מיקי

פורסם

אני לא יודע איך לחבר את החוטים אבל מי שהתקין אצלי את האזקה הציע לי את זה כאופציה. אני יכול להגיד לך מה מיקומו אם תרצה אבל הוא עובד רק תמורת תשלום.

פורסם
אני לא יודע איך לחבר את החוטים אבל מי שהתקין אצלי את האזקה הציע לי את זה כאופציה. אני יכול להגיד לך מה מיקומו אם תרצה אבל הוא עובד רק תמורת תשלום.

כן אם אפשר לקבל את הטלפון שלו אני יודה לך או מיקום שלו

פורסם

זה לא אמור להיות בעיה..

החוטי חשמל מן הסתן הוחכים ל+\- שהסוללה אמורה להגיע אליה והחוטים שיוצאים מהאזעקה אמורים להתחבר ל"SEND" כך שברגע שהאזעקה מופעלת, הכפתור "מקוצר" ומבוצע חיוג..

פורסם

הטלפון מחובר לצופר של האזעקה כול פעם שהצופר של האזעקה מוציא צליל הוא נותן פקודה לטלפון חיוג (חיוג מהיר לחיצה ארוכה)

הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על השלט של האזעקה ברכב כדי לפתוח את הרכב יש צליל קצר מהאזעקה ונלחץ המספר בטלפון

למשל אם חיברתי את האזעקה למספר 3 כול פתיחה של האטו נלחץ 3 וזה נשאר על הצג ולא נותן לעשות חיוג עד שמוחקים את המספר שנלחץ כאילו בטעות

הנה דוגמה לאזעקה..........תודה מראש מיקי

• תוכן חדש...