Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאמא שלי מגבר ברכב וסאב המגבר הנ"ל הוא V15

כל יום אני קונה במשך 4 יום בית פיוז אני לא יודע מה עושה לי את כל זה בדקתי שהל מחובר כמו שצריך

כל הזמן ניכבה המגבר וניכנס למצב פרוטקשיין ונידלק אולי איזה כמה פעמים ואז בכלל לא נידלק

ואז אני פותח תמכסה מנוע ואני רואה שהבית פיוז הפך כולו שחור והלך הפיוז והבית

והסאב הוא קיקר C12

מחכה לעזרה מכם תודה

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

אם ההתקנה כבלים הכל בסדר, לפי איך שאתה מתאר לדעתי יש בעיה במגבר, איזה רכיב שם משנה את הערך שלו או שהוא לא מוציא כמו שצריך או יותר מבחינה אלקטרונית חשמלית ואז מהגנה הפיוז נשרף פעולה מתבקשת.

קח את המגבר למעבדה שיבדקו אותו.

פורסם

שריפה בית פיוז נובעת מחיווט נחות (קניה כבל של 8-10G זול), בית פיוז זול ופיוז לא מתאים לחיווט.

צריכה של מגבר יוצרת התנגדות בכבל מתח וזה גורם להיתחמם. גם בית פיוז+פיוז משמש כנגד במצב הזה ונמצה הכי קרוב למקור מתח (מצבר).

מספר ימים של חימום והוא מתחיל להימעס.

תוסיף מנוע חם וקיץ ישראלי = בית פיוז שרוף ומגבר בפרוטקשן

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני לא רוצה ללכלך שוב פעם על המגבר הזה אבל...

זה מתבקש, המגבר הזה הוא פשוט בושה למגברים!

לא חבל על הכסף, זה מסוכן וגם לא נישמע טוב.

תשקיע עוד כמה שקלים במגבר נורמלי ולא תצטער.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
אני לא רוצה ללכלך שוב פעם על המגבר הזה אבל...

זה מתבקש, המגבר הזה הוא פשוט בושה למגברים!

לא חבל על הכסף, זה מסוכן וגם לא נישמע טוב.

תשקיע עוד כמה שקלים במגבר נורמלי ולא תצטער.

בהצלחה

רוני נ.

נכון אתה צודק אבל זה לא בשבלי ולא שלי זה של אמא שלי לא מעניין אותה איך ומה העיקר לשמוע

ותודה

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

מפתיע לשמוע שיש אמאות שאוהבת מערכת מוגברת.

בכל מקרה העיקר שנפתרה הבעיה חשוב לזכור ששוה לקנות משהו איכות ובטוח מאשר משהו זול שמביא בעיות, שבסופו דבר ההוצאות עליו גבוהות.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...