Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 תהיות ושאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני הבעלים של C5 שנת 2003.

רכשתי אותה לפני חצי שנה , יד 1 עם 73,000ק"מ - הרבה בהשראת הפורום הזה שאחרי כל הביקורות אוהב את הרכב הזה.

האמת שאחרי חצי שנה אני יכול להגיד בפה מלא שאני אוהב אותו , יש לו המון אופי והמון דברים קטנים שלא ברור איך הם לא מופיעים בשאר המכוניות.

אבל...

אחרי כל זה יש מספר דברים שמעצבנים אותי שלא מובנים לי איך עשו אותם ככה?

א.קורה לכולנו שאנחנו מנקים את הרכב או רוחצים את החלון בתחנת דלק - מישהו ממכם ניסה להרים את המגבים? אי אפשר..

יש פלסטיק שחור שצריך לפרק בשביל להרים את המגבים...מישהו יכול להסביר לי על זה?

ב.מדוע יש השהיה מהרגע שלוחצים על דוושת הגז עד שהרכב מתחיל לזוז?כלומר התגובה היא לא מיידית אלא אחרי עשירית השניה.

ג.דבר דומה ותחושה דומה בצופר של הרכב - יש מין דיליי קטנטנן אבל מורגש בצופר והאמת שגם במעבר/היבהוב עם אורות גבוהים.

דברים קטנים..אבל מעצבנים!

פורסם
א.קורה לכולנו שאנחנו מנקים את הרכב או רוחצים את החלון בתחנת דלק - מישהו ממכם ניסה להרים את המגבים? אי אפשר..

יש פלסטיק שחור שצריך לפרק בשביל להרים את המגבים...מישהו יכול להסביר לי על זה?

אין צורך בפירוק שום פלסטיק.

כל שעליך לעשות הוא לסגור את מתג ההצתה וללחוץ לחיצה קטנה מטה את ידית הוישרים. הזרועות יעצרו בפוזיציה אנכית ואז אפשר לקפל אותן.

ב.מדוע יש השהיה מהרגע שלוחצים על דוושת הגז עד שהרכב מתחיל לזוז?כלומר התגובה היא לא מיידית אלא אחרי עשירית השניה.

מצערת אלקטרונית. יש זמן תגובה מסויים.

דבר דומה ותחושה דומה בצופר של הרכב - יש מין דיליי קטנטנן אבל מורגש בצופר והאמת שגם במעבר/היבהוב עם אורות גבוהים.

מערכת תקשורת. כל לחיצה או נגיעה במתג מתורגמת ממידע אנלוגי לדיגיטאלי, עוברת בקווי תקשורת למחשב ראשי וגרמת להפעלה של רכיב. כל זה תחת סעיף "זמן תגובה".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...