Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות דלק למעסיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי העלות האמיתית של הדלק למעסיק? או במילים אחרות - מהי הנחת הדלקן?

אני מניח שזה משתנה מחברה לחברה, בהתאם לגודל צי הרכב ולכמות הליטרים, אבל מישהו יודע פחות או יותר מה הטווח?

האם מדובר על הנחה של 20-30 אגורות? 50-60 אגורות או אולי אפילו יותר? למישהו יש דוגמא קונקרטית? (עד כמה שניתן לפרסם מן הסתם)

ובנוסף באותו נושא: האם מעסיק יכול לנכות את הסכום כהוצאה מוכרת למס הכנסה? ובצורה כזו למעשה לחסוך עוד בעלויות הדלק.

השורה התחתונה שאני מנסה לברר היא, כמה ליטרים אני יכול לתדלק בחודש בהנחה ואני מוגבל ל-1000 ש"ח. למישהו יש רעיון או כיוון? (ולא שאני מהבזבזבים, תאמינו לי שעם הדלקן אני רק מחפש איך אפשר לחסוך קילומטרז, אפילו לא איכפת לי לשלם את ה-100-200 שקל הפרש אם יש, רק שיהיה לי ראש שקט והמעסיק לא יעקם פרצוף)

פורסם

כדי שהעסק יקבל החזר מ עבור הדלק הרכב עצמו חייב להיות רכושו של העסק. ז''א אם תרכיב פזומט אצלך ברכ ובחשבונית יופיע מספר רישוי של הרכב שלך שלא שייך לעסק זה בלתי חוקי, ז''א לא יוכר במס ומע''מ.

ניתן לתדלק ע''י כרטיס אשראי או מזומן ובחשבונית להכניס מספר רישוי של אחד הרכבים של העק, אבל אז רואה החשבון אמור לראות מאיפה יצא הכסף (חשבון בנק של העסק), כך שאם תשלם מכספך זה לא יוכר.

ההנחה לבנזין בפזומט/דלקן יכולה להגיע ל 1.0-1.2 שקל לליטר. בסולר יותר, בסביבות 3-4 שקלים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ההגבלה שלך היא לא לפי עלות המעסיק אלא לפי המחירון.

הנחות מקובלות הן כ 2 ש"ח לבנזין ו 4.7 ש"ח לסולר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כדי שהעסק יקבל החזר מ עבור הדלק הרכב עצמו חייב להיות רכושו של העסק. ז''א אם תרכיב פזומט אצלך ברכ ובחשבונית יופיע מספר רישוי של הרכב שלך שלא שייך לעסק זה בלתי חוקי, ז''א לא יוכר במס ומע''מ.

ניתן לתדלק ע''י כרטיס אשראי או מזומן ובחשבונית להכניס מספר רישוי של אחד הרכבים של העק, אבל אז רואה החשבון אמור לראות מאיפה יצא הכסף (חשבון בנק של העסק), כך שאם תשלם מכספך זה לא יוכר.

ההנחה לבנזין בפזומט/דלקן יכולה להגיע ל 1.0-1.2 שקל לליטר. בסולר יותר, בסביבות 3-4 שקלים.

ואם ברשות ההורים עסק, אפשרי לקיים דלקן על שם עסק רק לרכב יחיד, ולקבל כזו הנחה?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

כן , אפשר, אבל למשל בסולר אני ביטלתי את כרטיס התדלוק (מקביל לדלקן) כי יש הרבה תחנות שיותר זולות מהנחת הדלקן שקיבלתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא לגמרי הבנתי, אם הרכב שלי הוא מוחכר (ליסינג), התדלוקים שלי מוכרים למס ומע"מ?

תודה על התגובה

פורסם
ההגבלה שלך היא לא לפי עלות המעסיק אלא לפי המחירון.

הנחות מקובלות הן כ 2 ש"ח לבנזין ו 4.7 ש"ח לסולר.

מה זאת אומרת ההגבלה היא לפי המחירון? לא רשום שום דבר כזה בחוזה, גם לא רשום ההפך.

יותר מכך - אני מתדלק בתדלוק עצמי, אבל "משלם" לפי מחיר ללא שירות עצמי, מה שגורם לכך שעבור פחות ליטרים אני מגיע ל-1000 ש"ח.

חוץ מזה, מה שהמעסיק רואה בסופו של דבר בפירוט ההוצאות עבורי זה כמה החברה שילמה בפועל, לא כמה היא היתה משלמת ללא ההנחה.

תודה על התגובות.

פורסם

הוא רואה כמה ליטרים תדלקת (וגם איפה ומתי), מה המחיר המלא ללא מע"מ, מה ההנחה, מה המע"מ מה הצריכה הממוצעת ומה היה הקילומטרז' בכל תדלוק.

ההנחה היא שלו ולא שלך והוא יעשה את החשבון לפי מחיר מחירון של ליטר.

תדלוקים של רכב מתחת למשקל כולל של 3500 ק"ג לא מוכרים למע"מ ולא מוכרים למס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישה, אז בעצם בזה שאני לוקח רכב חברה, המעסיק שלי מזדכה על דלק מול מס הכנסה למרות שהרכב משמש אותי לנסיעה הלוך ושוב לעבודה ונסיעות פרטיות?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ראשית כן. יש רבים גם שנוסעים ברכבם לצורך עבודתם ולא רק כפי שאתה הדגמת.

ושנית חייבו אותך כבר בשווי הנאה ברכב . תסתכל בתלוש .

סמוך על מס הכנסה , פראיירים הם לא.

גם המעביד לא , ישנם לא מעטים שמגבילים את הקילומטרג' שהעובד לא ייסע חופשי ומחייבים אם הקילומטרג' מעבר לכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא חושב שמס הכנסה פראירים, פשוט שהמס מעוות משהו במקרה הזה. נו טוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...