Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עוזב בקרוב ואצטרך רכב

הכיוון הוא מיניוואן בתקציב של כ 10000 דולר מעדיף שנתון כמה שיותר חדיש וחשיבות רבה למושבים מתקפלים בנוח, הכוונה שלא אצתרך להוציא אותם בשביל להעביר חפצים ברכב. ישמש רק לצורכי משפחה לא לעבודה.

אוהב לקצ'ורי אם בכלל נכנס לתקציב.

אין בעיה להעביר מארה"ב יש חבר עם גרר וכל מה שצריך

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא אוכל לעזור לך לגבי הרכב, אבל קצת מההתנסות שלי בקנדה: יש שם המון דגמים ויצרנים שלא נפוצים בישראל (מעט מאוד אירופאי והמון אמריקאי) ככה שרק מי שמכיר היטב את המקומיים שם יכול לסייע. בשבועות הארוכים שטיילתי שם התנסיתי בכל מיני מכוניות תוצרת ארה"ב, גם מפוארות ומרווחות מאוד - שלא הייתי לוקח הביתה, אולי חוץ מאיזה קרייזלר אחת, דווקא הכי משפחתית שיש (אבל שידרוגים זה כבר ביני לפקידים בדלפק: אצל הנשים יש שידרוג לרכב אוניה, אצל הגברים לדגם ספורטיבי. אולי כולנו אותו דבר...)

תתחבר מהר ל-AAA ששם הם מקור מידע וסיוע נהדר.

ואם תמצא שם קארספורום - תיזום ברית אתרים....

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ההמלצה שלי:

300-2.jpg

רק חפש אחת עם קצה שילדה כדי שתיכנס בתקציב :lol:

מרווחת מאוד, מקום לכל המשפחה\6 חשפניות\10 חברים שיכורים ואפילו יש בגאג' קטן.

פורסם

טוב תודה רבה חברים במיוחד התגובות האחרונות ממש צחקתי :-(

בכל מקרה התחדשתי כבר היום

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ב............?

ההורים שלי שגרים בקנדה קנו ביואיק רנדבו (rendezvous) משנתון די חדש (2005 או 2006 או אולי 07.. לא זוכר) בסכום קרוב מאוד לתקציב שלך.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

התחדשתי בGRAND CARAVAN 2006

עבר 15000 מייל צבע אספלט רטוב 3.3 V6

• תוכן חדש...