Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בטרנספורטר!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, וברוך הבא למשפחה.

לפני הכל, תעשה לי טובה, ותחליף את כל (כל! ) צינורות הדלק הגמישים באוטו, כולל אלו של הנשמים. השילוב של צינורות דלק בני כמעט 40 שנה ומנוע מקורר אוויר נגמר יותר מדי פעמים בתמונה כזו:

FireBus2.jpg

אסף.

פורסם

תתחדש ותהנה .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

תתחדש...או תתישן!!!!!!! משרת אותי בנאמנות ב 4 השנים האחרונות כרכב יומיומי...תהנה, ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
תתחדש, וברוך הבא למשפחה.

לפני הכל, תעשה לי טובה, ותחליף את כל (כל! ) צינורות הדלק הגמישים באוטו, כולל אלו של הנשמים. השילוב של צינורות דלק בני כמעט 40 שנה ומנוע מקורר אוויר נגמר יותר מדי פעמים בתמונה כזו:

FireBus2.jpg

אסף.

אני ישמח אם תגיד לי איפה אני יכול לקנות כאלה צינורות פשוט רק המחשבה כבר עושה לי צמרמורת

פורסם

תתחדש בודי יפה

לפי השנה וצורה סביר להניח שיש לך מנוע 1600 כמו חיפושית בדיוק כמו שלי

תעלה את מספר המנוע ואז יהייה יותר קל לזהות ,אם הוא מתחיל ב AF אז הוא 1600 44 כוח סוס

(מעט אבל אחלה מומנט וגיר נהדר )

אחלה אוטו כל מה שקשור בהצתה ובדלק אני ממליץ להחליף בהקדם גם אם זה נראה בסדר

ככה בשביל להיות רגועים יש עוד זמן עד ל"ג בעומר

בהצלחה יוסי

3434.jpg

DSC00094.jpg

פורסם
תתחדש בודי יפה

לפי השנה וצורה סביר להניח שיש לך מנוע 1600 כמו חיפושית בדיוק כמו שלי

תעלה את מספר המנוע ואז יהייה יותר קל לזהות ,אם הוא מתחיל ב AF אז הוא 1600 44 כוח סוס

(מעט אבל אחלה מומנט וגיר נהדר )

אחלה אוטו כל מה שקשור בהצתה ובדלק אני ממליץ להחליף בהקדם גם אם זה נראה בסדר

ככה בשביל להיות רגועים יש עוד זמן עד ל"ג בעומר

בהצלחה יוסי

אוטו יפה מאוד

כמה שאלות:

איפה קונים את הצינור השרשורי?

איפה קונים חלפים לרכב חוץ מאיביי?

מה זה אומר פילטר אוויר טבול עם שמן?

אגב הייתי היום באיזה מוסך כדי לשאול אותו אם יש לו כמה חחקים שאני צריך בשביל הטיפול והוא אמר לי על הדרך שאסור לעשות טיפול לאוטו בלי לעשות כיוון שסתומים כי זה עלול לשרוף את הראש מנוע,נראה לכם שזה קשור אחד לשני?

פורסם

כן. כל 3000 ק"מ מכוונים שסתומים.

צינורות דלק קונים לפי מטר, למשל, ב"טכנו צינור". של קווי הדלק 7 או 8 מ"מ (צריך בערך 3 מטר), לנשמים קח 1/4 אינצ' (מטר אחד זה די והותר). תסביר בחנות למה הצינורות מיועדים על מנת שיהיו מתאימים. קנה גם 20 בנדים חדשים.

וחוטי הצתה.

אסף.

פורסם
אוטו יפה מאוד

כמה שאלות:

איפה קונים את הצינור השרשורי?

איפה קונים חלפים לרכב חוץ מאיביי?

מה זה אומר פילטר אוויר טבול עם שמן?

אגב הייתי היום באיזה מוסך כדי לשאול אותו אם יש לו כמה חחקים שאני צריך בשביל הטיפול והוא אמר לי על הדרך שאסור לעשות טיפול לאוטו בלי לעשות כיוון שסתומים כי זה עלול לשרוף את הראש מנוע,נראה לכם שזה קשור אחד לשני?

ישנם מספר מקומות לחלפים

אחד מהם הוא לינקר בת"א ברחוב שוונצינו סמוך למסגר

השני הוא דרך אתר ישראלי http://ramp.co.il/ שם תוכל למצוא חלקים במגוון רמות

וגם להזמין דרכו דברים שלא על המדף

לגבי הטיפול אני יודע שמומולץ לבצע כיוון שסתומים כל 5000 ק"מ

לא יודע אם זה פוגע בראשים מומחים ממני יענו

אבל פעולות הכיוון יחסית פשוטה וקלה

כנס לפורום תפוז ותוכל לקבל הסבר מפורט יותר

http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=504&r=1

בהצלחה יוסי

DSC00050.JPG

פורסם
איך אני יכול לדעת מה הנפח של המנוע?בעל הרכב טען שזה 2000 אבל זה לא מופיע לא ברישיון ולא בביטוח

מודל 71 עם מנוע 2000 ? מעט תמוה

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול לרכב,לאחר שפירקתי את הפילטר אוויר ראיתי שהוא חציו מלא שמן,

הבנתי שהיום כולם שמים פילטר אוויר פתוח,רציתי לדעת מה אתם אומרים?והאם זה מומלץ

שאלה שניה: זה נכון שאין פילטר שמן ברכב הזה?(ככה אמר לי איזה מכונאי)

התקשרתי ללינקר והוא אמר לי שאין לו חלקים לטיפול ראמפ פתוח עד 2:00 וזה לא מסתדר לי השאלה היא האם ידוע לכם על עוד חנות או מישהו שניתן להשיג אצלה/ו את כל החלקים שנדרשים לטיפול עדיף בירושלים

נ.ב אני מחפש ספר רכב אם יש למישהו,או שהוא יודע על מישהו שיש לו ורוצה למכור אני הכתובת

פורסם
אני רוצה לעשות טיפול לרכב,לאחר שפירקתי את הפילטר אוויר ראיתי שהוא חציו מלא שמן,

הבנתי שהיום כולם שמים פילטר אוויר פתוח,רציתי לדעת מה אתם אומרים?והאם זה מומלץ

שאלה שניה: זה נכון שאין פילטר שמן ברכב הזה?(ככה אמר לי איזה מכונאי)

פילטר שמן רב פעמי שניתן לניקוי יושב במיכסה של ריקון השמן.

התקשרתי ללינקר והוא אמר לי שאין לו חלקים לטיפול ראמפ פתוח עד 2:00 וזה לא מסתדר לי השאלה היא האם ידוע לכם על עוד חנות או מישהו שניתן להשיג אצלה/ו את כל החלקים שנדרשים לטיפול עדיף בירושלים

נ.ב אני מחפש ספר רכב אם יש למישהו,או שהוא יודע על מישהו שיש לו ורוצה למכור אני הכתובת

תשובה בסגול

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אז זהו זה אחרי אין ספור חיפושים מצאתי כלה.

מדובר בטרנספורטר שנת 71 יד ראשונה נסעה ונוסעת עד היום יום יום נקנתה מאדם מבוגר מקרית אתא

ונסעה כמו נמרה משם לירושלים.

עכשיו צריך להתחיל לשפץ אז אם מישהו יודע על חלקים לרכב במחיר טוב כמו למשל גומיות לחלונות,סוויץ,ספרי רכב קישורים מעניינים או כל דבר אחר שיכול לעזור אני ישמח להיעזר

תודה ויום טוב לכולם

עצה קטנה:לפני כל השקעה תתחיל קודם ללמוד את הרכב לאט לאט,צא לסיבוב במעגל קטן,לאחר מכן תרחיב את המעגל,תעצור תקשיב תבדוק ,תלמד אותו היטב ורק לאחר מכן תתחיל לצ'פר ,לפני כל זה אין טעם לרוץ באמוק ולהשקיע.

מנסיון.

• תוכן חדש...