Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקר :

יש לי הצעה לרכישת רכב דרגם קורולה שנת 04.

המוכר אומר שהמנוע הוחלך על ידי החברה עצמה למנוע שנת 2008 בגלל פגם שהיתה בסדרה הזאת.

הקילומטראז' של האוטו הוא 20

הוא מבקש 5 מתחת למחירון.

שאלות :

מה דעתכם בנוגע לרכבים מהסדרה הזאת ?

האם החלפת המנוע אמורה להוריד במחיר ? (הוא טען שאני מקבל רכב עם מנוע חדש שנת 2008)

האם באופן כללי כדאי להתעסק עם רכב כזה ?

מה כדאי לבדוק מעבר לבדיקה הסטנדרטית במכון בדיקה ?

בתודה

פורסם
שאלות :

מה דעתכם בנוגע לרכבים מהסדרה הזאת ?

היה לי כזה בליסינג שלוש וחצי ו-115000 קילומטר והייתי מאוד מרוצה

האם החלפת המנוע אמורה להוריד במחיר ? (הוא טען שאני מקבל רכב עם מנוע חדש שנת 2008 )

החלפת המנוע לא צריכה להוריד במחיר.

האם באופן כללי כדאי להתעסק עם רכב כזה ?

לדעתי לא צריכה להיות בעיה, רק צריך להתייחס לנסועה הכוללת של הרכב גם לפני החלפת המנוע כי יש ברכב עוד מכללים שלנסועה יש השפעה עליהם, ולא נראה לי שהרכב עשה 20000 ק"מ מאז 2004

מה שעוד מחשיד היא העובדה שהבחור דורש 5 מתחת למחירון כאשר רכבים כאלה מיד פרטית נחטפים

מה כדאי לבדוק מעבר לבדיקה הסטנדרטית במכון בדיקה ?

בדוק את ההסטוריה של הבעלים, האם אתה בטוח שהרכב לא היה בהשכרה/ליסינג/מדינת ישראל ושר מרעין בישין?

בתודה

בהצלחה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...