Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המגבר המדובר לפני כ 4 חודשים

תוך כדי שאני באוטו שומע מוזיקה , פתאום הרדיו דיסק משתתק ,

הלכתי למקום שהתקינו לי את המערכת ושם אמרו לי שנורית הפרוטקשן מוד מאיזשהיא סיבה נדלקה ולכן בעצם הכל מושבת

הם שלחו לי את המגבר לספק על מנת שיתקן אותו

חיכיתי שבועיים

המגבר חזר היום , התקינו לי אותו וחזרתי הביתה , לא עברו 10 דקות ושוב הוא נכנס למצב פרוטקשן מוד

אני מאוד מבואס , ולא יודע מה קורה עכשיו , השקעתי איזה 5-6 אלף במערכת , וכבר שבועיים אני נוסע כשהאוטו דומם

ועכשיו גם כשהוא סוף סוף חזר מ"תיקון" המצב נשאר אותו הדבר

יש לי אחריות ביטוח או איך שלא תקראו לזה , אני אמור לדרוש ממנו להביא לי חדש במקום? מה נהוג במצבים כאלו?

אשמח לשמע מישהו שמבין , או מישהו שנתקל בבעיה דומה

תודה , ושבת שלום

פורסם

אם הוא מתחמם, גם אלף תיקונים לא יעזרו.

צריך לברר מה היתה התקלה,

אבל ההמלצה הנכונה היא פשוט לחזור לבחור שישלח שוב לתיקון. ושהוא חוזר להדליק את המערכת בנוכחותו לאמץ אותה.

פורסם

אותה בעיה הייתה לי ,עם המגבר של הרץ שקניתי לא מזמן .

המגבר היה נכנס ל SAEF MOD , טלפון אחד לתומר אמר תביא נחליף לך אין בעיה.

באמת הגעתי מייד הרים צילצול לספק שלו ,תוך 10 דקות היה מגבר חדש אצלי באוטו .

כרגע הכול עוב פיקס ,אבל אני יודע שאם תהיה בעיה בעתיד יש למי לפנות ,קבל ח"ח על השרות תומר.:-)

תנסה להפעיל בנפרד את הקומפוננט ללא סאב וההפך ותראה מה קורה.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

תבדוק אם יש מצב שהסאב הוא ES250D

כי אז מדובר בדגם עם שני סלילים שעובד במעגל סופי של 2 אום וזו יכולה להיות הבעיה

אם לא יכול להיות שהמגבר פשוט פגום או מחובר לא כראוי.

פורסם

מניסיון אישי רב . מוצר אשר נקנה אצל תומר ולא תקין ב100 אחוז

יוחלף בחדש ! לכן אין לך מה לדאוג אם המוצר הלא תקין נקנה משם הוא יוחלף ללא בעיות.

• תוכן חדש...