Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי רכב עם ג'נטים מגנזיום. המוכר הנחמד נתן לי בנוסף גם סט (4) ג'נטים מקורי שהיו ברכב לפני שהוחלפו למגנזיום. הג'נטים במידה 215/15R16 חדשים לגמרי.

מה לעשות איתם?

1. יש טעם לשמור אותם בבוידם כחלפים ספר לעצמי? מה סיכוי שג'נט זקוק להחלפה והאם אוכל להחליף רק ג'נט אחד מתוך הארבעה?
  2. יש אפשרות למכור אותם? כמה הם אמורים לעלות? איך מוכרים: לפנצריות או לאנשים פרטיים דרך לוחות מודעות?

פורסם

לשמור בתור ספייר זה תמיד טוב - השאלה היא אחרת הג'נטים שנמצאים על הרכב ומה שבבית אותו הג'נט?

במידה ולא, זה לא יתן לך כלום לשמור אותם. אלא להחליף את כל הרביעיה במידה ומשהו יקרה לאחד מהם.

איזה רכב יש לך?

אתה יכול לפרסם ביד 2 או פה באתר ולמצוא קונה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

קודמי כתב- "הג'נטים שנמצאים על הרכב ומה שבבית אותו הג'נט"

נדמה לי שלא הבינו את שאלת הבחור או שאני טועה.

לפי מה שהצלחתי להבין הוא קנה רכב שכרגע קיים אצלו מגנזיום אך כאשר החליפו את המגנזיום נשארו הג'אנטים הרגילים במגיעים עם הרכב בעת המכירה.

כעת הוא רוצה לדעת מה לעשות אם רביעיית ג'נטים רגילים.

אני ממליץ לשמור כי אין לדעת מה יקרה למגנזיום ביום מן הימים וכאשר קורה משהו לג'נט אחד בד"כ קשה מאוד להשיג אותה הדוגמה.

פורסם

אני הייתי משאיר את הג'נטים לשעת הצורך. לאחר מכירת הרכב ביום מן הימים, ניתן למכור את הג'נטים לחוד.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
קנה רכב שכרגע קיים אצלו מגנזיום אך כאשר החליפו את המגנזיום נשארו הג'אנטים הרגילים המגיעים עם הרכב בעת המכירה.

כעת הוא רוצה לדעת מה לעשות אם רביעיית ג'נטים רגילים.

-אכן ניסוח מדוייק. המידות זהות בין ג'אנטים מגנזיום שמותקנים על הרכב לבין הג'אנטים הרגילים שקיבלתי בנפרד.

השאלה היא, אם נגיד אני אצטרך להחליף ג'אנט מגנזיום 1 פגום, האם אוכל להשתמש בג'אנט רגיל ספר ששמרתי?

פורסם

או שתשמור או שתמכור.

אני אישית הייתי מוכר אם היתה לי הצעה סבירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
היי,

קניתי רכב עם ג'נטים מגנזיום. המוכר הנחמד נתן לי בנוסף גם סט (4) ג'נטים מקורי שהיו ברכב לפני שהוחלפו למגנזיום. הג'נטים במידה 215/15R16 חדשים לגמרי.

מה לעשות איתם?

1. יש טעם לשמור אותם בבוידם כחלפים ספר לעצמי? מה סיכוי שג'נט זקוק להחלפה והאם אוכל להחליף רק ג'נט אחד מתוך הארבעה?
  2. יש אפשרות למכור אותם? כמה הם אמורים לעלות? איך מוכרים: לפנצריות או לאנשים פרטיים דרך לוחות מודעות?

אחי תעלה תמונה, אני מחפש גנטים מגנזיום ואני מוכן לשלם כ600 שקל עליהם!!

פורסם

הוא מוכר את הרגילים. לא את המגנזיום.

לדעתי אם מדובר בג'אנטים רגילים - המחיר הוא 200 ש"ח לכל הארבעה בפירוקיות.

הסיכוי שמישהו יצטרך כאלה ויהיה מוכן לשלם עליהם שואף ל-0, אלא אם כן יש עליהם צמיג תקין.

לטעמי שים אותם ליד הזבל, הם כבר ימצאו את דרכם לאיזה סוחר ברזל.

פורסם
הוא מוכר את הרגילים. לא את המגנזיום.

לדעתי אם מדובר בג'אנטים רגילים - המחיר הוא 200 ש"ח לכל הארבעה בפירוקיות.

הסיכוי שמישהו יצטרך כאלה ויהיה מוכן לשלם עליהם שואף ל-0, אלא אם כן יש עליהם צמיג תקין.

לטעמי שים אותם ליד הזבל, הם כבר ימצאו את דרכם לאיזה סוחר ברזל.

תגיד הם יפים??

יש עליהם טסות??

אם כן אני קונה ב200!!

• תוכן חדש...