Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתכנן לקחת לבדיקה ביום שני הקרוב איביזה אוטומטית, שנת 2005, 1.4 (reference).

האוטו עבר ק"מ לא מועט בכלל (95K), אבל זהו נושא שהרשיתי לעצמי להתפשר עליו היות והרכב מסוכנות טרייד אין ידועה.

לקחתי היום את הרכב לנסיעת מבחן של 10 דק', בדקתי ושיחקתי בכל דבר שאני יכול - והדבר היחיד שהטריד אותי הוא המזגן.

הדלקתי אותו על הטמפ' הכי נמוכה, העוצמה הכי גבוה, הכפתורים של AC ואיוורורר מבפנים (זה עם החץ העגול) דלוקים.

במגרש נאמר לי שכנראה מדובר בחוסר בגז, אבל תקנו אותי אם אני טועה, רכב בן 4 שנים לא אמור לאבד גז.

במהלך הנסיעה שמעתי הרבה פעמים רעש של עבודת המדחס ושל גז (מן פסססססט כזה). אני לא הכי מבין בנושא אבל זה נראה לי קצת חשוד.

האם ידוע לכם אם בקומפיוטסט מזרח (א.ת ישן ראשל"צ) יכולים לבצע בדיקה מעמיקה של מערכת המיזוג ברכב, ואם לא, האם אתם מכירים באיזור מוסך מורשה יבואן או מקום שבו אפשר לבדוק את מערכת המיזוג בצורה מעמיקה?

תודה רבה

פורסם

ברוב המקרים מזגן לא מקרר בגלל חוסר בגז, והשאלה שנשאלת היא מהיכן בורח הגז וכמה חזקה הדליפה. בחלק מהמקרים תיקון דליפה יכול להגיע לאלפי שקלים.

עדיין לא יצא לי לשמוע על מכון בדיקה שבודק את מקור הדליפה של הגז, כולל קומפיוטסט ראשון מזרח. בדיקה כזאת אורכת זמן ודורשת ציוד שיש בעיקר למזגניסטים, ולכן אני ממליץ לך לגשת למזגניסט מומלץ (רמז: חפש בשרשור ההמלצות בפורום אוף-טופיק), לשלם על בדיקה לאיתור דליפות ורק אז לסגור על מחיר עם סוכנות המכירה. אל תאמין לסיפורים בסגנון "למוסך פה ליד יש בלון, אני ממלא לך גז והמזגן מקפיא".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם המאוורר של המזגן מכניס אוויר בצורה "סבירה" גם במהירות הכי גבוהה שלו?

ייתכן גם פילטר מזגן סתום, שזו (החלפתו) הוצאה לא יקרה יחסית.

בכל מקרה כפי שנאמר-לחוסר בגז במזגן - יש סיבה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתם צודקים - אחרי בדיקה בקומפיוטסט אני אקח את הרכב גם לבדיקה אצל מזגניסט כדי להבין מה בדיוק הבעיה.

תודה רבה

פורסם

כמו שנאמר - חוסר גז זה לא הסימפטום אלא התוצאה.

אין מצב כלשהו במערכת תקינה שבגללה נעלם הגז - זה לא דלק שממלאים (אותו דבר בנוזל קירור ובנוזל בלימה לדוגמא) - זו מערכת אטומה.

חובה עליך לבדוק את העניין כראוי כי העניינים האלו נגמרים בקלות באלפי שקלים (ואני לא מגזים - אם הלך מדחס , או יחידה פנימית....)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...