Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פרסומים לגבי מס' רכבים (אני מתעניין בטויוטה 2007) במס' מגרשים בנתניה ובאופן ספציפי מגרש בשם "ר.צ. ליסינג".

יש לו כרגע שלושה רכבי טויוטה 2007 עם כ- 40000 ק"מ.

שאלותי:

1. האם מישהו מכיר את המגרש הזה ויכול להמליץ (לחיוב / שלילה)?

2. האם, ככלל, המגרשים בכניסה לנתניה אמינים?

3. איזה מכון בדיקה באזור נתניה מומלץ (או שיש להם קומבינות עם כל המכונים)?

4. איזה מוסך מורשה לטויוטות יש בנתניה והאם הם עושים בדיקות לפני קניה?

(אני מגיע מאזור חיפה ולא רוצה לנסוע סתם ו/או ליפול בפח).

פורסם

אללה יסתור, שומר נפשו וכספו יתרחק מאוסף מגרשי העולם התחתון/ שוק אפור בכניסה לנתניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נאלץ להסכים עם באגירה, אל תתקרב למגרשים בכניסה לנתניה, ליד קניון השרון..

כבר שמעתי על כמה זיופי קילומטראז' שנעשו שם (הייתה כתבה בטלויזיה, אמנון לוי אם אינני טועה)

כמו כן, אתה יכול למצוא ב-YOUTUBE את הכתבה..

תחפש "אמנון לוי" "סוחרים" רכבים" או משהו כזה..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

שרשורים רבים יצאו פה על מגרשי הרכב המפוקפקים באזור נתניה,ועל כן הייתי מייעץ לך לוותר על התענוג של להוסיף

לשירשור הקיים ניספח נוסף של:"רימו אותי בקניית הרכב" או:"רמאויות ביד 2" שקיים כבר ועובד לצערינו חזק מאוד.

בהצלחה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אני קניתי את האוטו שלי באהרוני ליסינג ואין שום בעיות...

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

בתור תושב נתניה, שמעתי עליהם מספר סיפורים שלא יוסיפו לרקורד שלהם...

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

יש בפורום כל-כך הרבה סיפורים עצובים על קנייה מסוחרים, על אחת כמה וכמה מנתניה.

כל כמה ימים יש פה שרשור על אחד שלא הקשיב והתעקש לנסות ולקנות מסוחר. זה נגמר או בעוגמת נפש על הכסף האבוד על הבדיקה, או בעוגמת נפש על כך שרכש רכב גמור.

חוץ מזה שמהסוחרים בנתניה צריך להיזהר פי כמה כי הרבה מהם מחוברים לגורמים שונים ב"עולם התחתון", ואז אם נדפקת הרבה פעמים הם ידאגו להפוך את המאבק בהם ולא משנה גם אם זה בבימ"ש, למאוד מפחיד ולא משתלם.

להתרחק מסוחרים ! מכולם ! כן, מכולם !

כל הרעיון הכלכלי שעומד מאחורי היכולת של סוחר להתקיים כעסק כלכלי, בהכרח מאלץ אותו למכור רכבים בעיתיים.

אפילו אם יש כמה בודדים צדיקים זה פשוט לא שווה את הסיכון !

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בהמלצת חבר קניתי מאהרוני ליסינג מזדה 6 מהשכרה לפני שנתיים.

באתי בבוקר השארתי את הרכב הישן שלי העברתי את החפצים למזדה וזהו.

עמדו בהתחייבויות שלהם כלפי עד הפרט האחרון.

עד היום הרכב תקין ללא בעיות.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

יכול להיות שהרכב תקין ולא עושה בעיות,אבל מקום שנתפס על חם גונב את אימון ציבור הלקוחות שלו ומזייף ק"מ,אינו ראוי גם בחינם שיקנו ממנו מכונית.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...