Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אמרתי שבקרוב ארכוש מאזדה 2 מהיצרן, והיום שמעתי בחדשות שהמחיר של ה-2 והיאריס הולך לרדת בגדול (בסביבות ה 10,000 ש"ח).

לא נכנסתי לעומק העניין, ולמען האמת אני לא יודע מה בדיוק כוללת הרפורמה.

השאלה היא האם לרכוש את הרכב עכשיו, או לחכות לאוגוסט?

פורסם

הסתכלתי גם אני על העניין היום, עקב מחשבה על פאביה חדשה לאמא. (כן כן, הנשים בחיי כולן מחליפות רכבים לאחרונה. למרות שאמא שמה עין על הקסארה :evil: )

אז אני מצטרף לשאלה - זה מבלבל - מצד אחד מעלים את המיסוי באופן כללי- מצד שני, רכבים "ירוקים" יקבלו הנחה מסוימת שמקזזת?

בסופו של יום, אני מניח שהמחיר יישאר בערך אותו דבר - לא?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

האמת שאני שאלתי שאלה אחרת.

בקשר לשאלתך- רכבים שמזהמים יותר את האוויר- מחירם יעלה. בוודאות, אלא אם היצרן יספוג את ההפרש.

רכבים "ירוקים" יקבלו הנחה מסוימת. השאלה אם היצרן יוזיל את מחירי הרכב, או ישאיר את המחיר המקורי, וכך בעצם ירוויח יותר על כל רכב "ירוק".

לכן שאלתי אם שווה בכלל לחכות עד אוגוסט בשביל הנחות (משמעותיות), או שבסה"כ המחיר ישאר אותו דבר (כמה מאות לכאן או לכאן לא יעשו שום הבדל).

פורסם

אל דאגה - יבואני הרכב לא יגלגלו אל הלקוחות שום הורדות מיסים.

כמו שהמיסוי על הרכב ירד בשנים האחרונות והמחירים רק טיפסו.

לא יודע מה אתכם, אני מתגעגע לימים שבהם משפחתומטית סטנדרטית הייתה עולה 80K ולא 120K.

פורסם

msvnk כנראה כולו נוסטלגיות.

איפה הימים שלא היו משפחתומטיות וביוק אל-קמינו עלתה 30 אלף לירות? נו באמת.

היום בבוקר נשיא איגוד יבואני רכב אמר חד וחלק שהם אינם הולכים לחמוד את ההנחות.

הבעיה שאין עוד מידע לגבי קבוצות. נראה לי שמפשחתומטיות דווקא יעלו במחיר ורק מכוניות 1000-1400 סמ"ק יזכו להנחה.

מאזדה 3 נוכחית בטוח תעלה יותר.

פורסם

כל הרפורמה הזאת מאוד לא ברורה:

מצד אחד - רושמים שרכבים עם מנועי 1.6 ומעלה יתייקרו.

מצד שני - רשום (בממון של היום) שהמחיר של פביה סטיישן (כנראה 1.4, ידנית) ירד בכ-3000 ש"ח.

אני מתלבט קשות אם להחליף את הפביה עד אוגוסט או להחליפה אחרי אוגוסט.

מה דעתכם?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מעלים את המס על הרכבים מצד אחד ונותנים הנחה בגין "כמה ירוק הרכב".

אז זה די הולך להתקזז לדעתי - אולי יהיו 3000 - 5000 ש"ח לכאן או לכאן (אני לא מדבר על רכבי שטח, ספורט או יוקרה - אלא על "רגילות")

ובכל מקרה - נראה לי, אם הבנתי נכון (וייתכן שנאי טועה ובגדול) שלא הולך להיות מדבר כאן על אלפים רבים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ובכן, אם אכן מחיר רכבים שנפח המנוע שלהם מתחת ל-1600 ירד , אז מאזדה 2 (ואני לא מדבר על 3!), תוזל.

מעבר לזה, לאחרונה עלתה לי בראש שוב הדילמה המטרידה- יאריס(ידנית) VS מאזדה 2 חדשה- למי שוק טוב יותר?

בכל מקום אני שומע "טויוטה יאריס- הסופר מיני הסחירה ביותר", "מאזדה 2- מגיעה עם בקרת אקלים!".

ובכן ?

פורסם
msvnk

היום בבוקר נשיא איגוד יבואני רכב אמר חד וחלק שהם אינם הולכים לחמוד את ההנחות.

הצהרה נחמדה, אבל לא מחייבת אף אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בחדשות אוהבים להשמיע קוטרות מפוצצות ולא מבינים כלום,

המס על מאזדה 2 נגיד וירד ב17% זה רק על המס, לא על המחיר של כל האוטו, איך הגיעו ל10,000 שקל אני לא יודע.

אני מאמין שמחיר המאזדה 2 יוזל במקסימום ב5,000 שקל, למרות שגם זה לא נראה לי,כי זה בערך הסכום של הוזלת המס, אבל אני בטוח שהסוכנות בארץ לא תגלם את כל ההנחה ללקוחות ובפועל ההנחה תהיה מעט יותר נמוכה.

פורסם

הוחלט שלא לחכות...

הוזמנה לה פביה "ספורט" אדמונית (עם גג לבן) חדשה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מעבר לזה, לאחרונה עלתה לי בראש שוב הדילמה המטרידה- יאריס(ידנית) VS מאזדה 2 חדשה- למי שוק טוב יותר?

בכל מקום אני שומע "טויוטה יאריס- הסופר מיני הסחירה ביותר", "מאזדה 2- מגיעה עם בקרת אקלים!".

ובכן ?

פורסם
הוחלט שלא לחכות...

הוזמנה לה פביה "ספורט" אדמונית (עם גג לבן) חדשה :-)

זה קצת לא קשור אבל אתה יכול להסביר לי מה ההגיון של להחליף רכב כל שנה לאותו הדגם בדיוק ? לא עדיף להשקיע את הכסף ברכב טוב יותר ולהחליף אותו לעיתים תדירות פחות ?

аnyway תתחדש

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...