Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה קצת לא קשור אבל אתה יכול להסביר לי מה ההגיון של להחליף רכב כל שנה לאותו הדגם בדיוק ? לא עדיף להשקיע את הכסף ברכב טוב יותר ולהחליף אותו לעיתים תדירות פחות ?

аnyway תתחדש

אענה לך בדיוק.

1. התוספת שאני משלם בעבור הרכב החדש - צנועה עד מאוד.

2. אנחנו מאוד מאוד מרוצים מהפביה הנוכחית והיינו מאוד מרוצים מהפביות שהיו - נשארים עם ההרכב המנצח :-)

3. אין לנו צורך ברכב גדול יותר (למרות שהרצון תמיד בנמצא) - הרכב משרת את אימי (עובדת בעיר) ובעיקר אותי (בעיקר בנסיעות משולבות) ושנינו נוהגים לבד או עם נוסע/צמד נוסעים (שלא מתלוננים על חוסר במקום).

לא היינו מתנגדים ליטי החדשה - מאוד חמודה ופרקטית.

נתרשם ממנה בתערוכת פרנקפורט הקרובה...

תודה רבה :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתה לא מזמן כתבה בנושא

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/901/744.html

לפי הכתבה, מצד אחד מעלים המיסוי על כל הרכבים, ומצד שני מורידים חלק מהמיסים בהתאם לתכונות המכונית בתחום איכות הסביבה

מכונית מאזדה 2 אמורה לקבל הנחה במיסוי, אך היות ויש בנוסף גם העלאת מיסוי, ההפרש במס כנראה לא יהיה גדול

מה תהיה השפעת שינוי המיסוי על המחירים בפועל זה עניין שקשה לנבא

פורסם

ה-2 יכולה גם לעלות יותר ממחירה הנוכחי? (אחרי כל הקיזוזים של הרפורמה והמס).

אני אישית ממש מבולבל כי גם אני רוצה להחליף רכב מאוד בקרוב.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

רוב הסיכויים שה-2 תעלה כמה אלפים בודדים פחות. לא נראה לי שהיא תעלה יותר כיוון שהציון הירוק שלה לא יהיה גבוה (גבוה = רע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...