Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שימוש הרכב הוא בעיקר לנסיעה לעבודה ובחזרה ומידי פעם לטיולים, אין משהו רציני. רכב משפחתי טוב ונאמן.

אחרי כמה בדיקות האפשרות הכי טובה שהוצעה (לפחות מצד שלנו) היא מUMI, שברולט, הקרוז החדשה דגם 1.6 LS+, הכי מפוארת.

בעיקרון מה דעתכם על הרכב ? קראתי קצת באינטרנט הבנתי שהוא רכב מעולה רק כבד במהירות אז איך זה בא לידי ביטוי ? לדוג' העליה לירושלים, רמת הגולן ? איך הוא יתנהג שם ? והאם יש כאן אנשים שכבר בבעלות רכב אחד כזה שיכול להביא את דעתו אחרי שהוא נסע בו בצורה קבוע ?

והכי חשוב, האם יש אופציות יותר כדאיות במחיר עד 120,000 ש"ח.

תודה.

פורסם

מכיוון שאנחנו לא בשנות השישים הרכב יעלה את עליות ירושליים בסדר גמור. אומנם לא תוכל לבצע שם עקיפות אבל תוכל לעלות את העליה.

הטענה העיקרית בנוגע לרכב היא שבשני המנועים (1.6 \ 1.8) צריך לשמור על סל"ד גבוה כדי לקבל תנופה. זאת אומרת בלי סל"ד גבוה המנועים פשוט אנמיים מדי. ברגע שמגיעים למהירות שיוט השיוט נינוח ורגוע, אך צריך לחשוב פעמיים לפני עקיפות.

אין הרבה מה להגיד, חובה לעשות נסיעת מבחן בעצמך לפני הרכישה.

סה"כ רכב בסדר גמור, עומד יופי בסטנדרטים של המתחרים העיקריים שלו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בנסיעת מבחן שעשיתי בקרוז הפריע מאוד הרעש הלא נעים (והמשמעותי) של המנוע - אל תקנה בלי שתעשה נסיעת מבחן...

ב-120000 אני הייתי קונה קורולה GLI או סקודה אוקטביה - אבל כל אחד והטעם שלו...

את העליות לירושלים כל רכב בקבוצה יעלה בלי בעיות מיוחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממה שידוע לי עד כה נמכרו כ-900 מכונית קרוז ביחס של 70% ממנועי 1.6 וכ-30% ממנועי 1.8 המסירות הראשונות יימסרו ללקוחות עוד שבוע+- לכל היותר מרגע התשלום המלא.

בנסיעת המבחן שביצעתי על ה1.8 ו1.6 היו בסדר גמור רעש המנוע ממש לא הפריע ובכלל לא נשמע לאורך כל הנסיעה, לגבי המנוע הוא מאוד דומה למנוע של המאזדה 3 (אני מדבר על מנוע 1.6 של הקרוז) ולא צריך להגזים עם ביצוע העקיפות שצריך לקחת בחשבון כי זה ממש לא נכון.

מה שנכון הוא שהמנוע קצת מתאמץ אבל לאחד שנוסע על מישור כל יום זה ממש לא יזיז לפותח האשכול כבר כמה אתה נוסע את העליות של ירושלים? או כל עליה אחרת .

סה"כ רוב מגזיני הרכב היו בדיעה אחת ונכונה הקרוז היא מכונית טובה, מרווחת, מאובזרת, בטיחותית וניראת טוב ובשורה התחתונה היא תמורה טובה מאוד לכסף.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...