Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום אך קראתי כאן המון והגיע הזמן שגם אני אשאל את השאלה הזאת,

יש ברשותי 26 אלף שח שחסכתי ואני החלטתי לקנות רכב, אני ישבתי המון זמן ביד2 בלוח רכב והיו שם הרבה דברים שמצאו חן בעיני,

אני לא סובל רכבי ה'צבאק לכן זה או קופה אן סלון, אני מעדיף ידני מאשר אוטומט.

אני מתלבט בין דגמי המכוניות האילו:

Peugeot 406 1.9D/2.0P - הידניות היחידות שמצאתי הן דיזל.

Audi 80 '95 2.0E/AUTO, 1.6/MANUAL.

BMW 3-Series 316/318 - במצב לא משהו.

השימוש העיקרי ברכב יהיה נסיעות של כמה פעמים בשבוע קריית-גת-תל-אביב, קצת כיף ושטוייות בסופ"ש. (לא מרוצים באיילון או משהו).

יש המלצות? :scatter:

תודה מראש

פורסם

קיבלתי עצה להשקיע את כל הכסף במשהו לתווך ארוך ואחרי צבוא לקנות משהו איכותי, מה אתם אומרים? (אני כרגע בן 18 ויש לי שנה וחצי עד הגייוס).

ועוד אמרו לי שהסבה לגז זה משתלם מכל בחינה, קראתי באינטרנט זה אכן נכון אבל מה המחירים של כל הסיפור? (לא מאמין לסוכנים).

תודה מראש

פורסם

הבעיה שתהיה לך בצבא שאתה לא תעבוד ולא יהיה לך כסף להחזיק את הרכב,

ואתה תמצא את עצמך במצב שהרכב יעמוד בחניה בלי ביטוח וטסט.

אם יש להורים רכב ואתה יכול לקחת אותו בערב לחברים יציאות וכ''ד,

כדאי לך לשמור חלק מהכסף לצבא להנות ממנו,

ואת הרוב לשמור בחיסכון ותהיה לך מתנת שיחרור.

אבל אם ממש מפריע לך לחלוק רכב עם ההורים או שאין להם רכב,

אתה יכול לקנות רכב זול כמו הפיז'ו 205 שנת 99 ב 9 אלף בערך,

והכסף שישאר לך יספיק לתחזוקה של הרכב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ראשית כול, אם להשקיע לטווח ארוך או לא זה שיקול אישי שלך,לאן את מתגייס בצבא? לגבי ההסבה לגז תריץ חיפוש בפורום, אך אני לא חושב שבסכומים שלך כדאי לחשוב על זה בטח לא כש עלות ההסבה היא כשליש מהתקציב העומד לרשותך עדיף שתשקיע את הכסף הנ"ל ליישור קו רציני ותשאי כמה אלפים בצד ליום שחור.

אני חושב שכדאי לך להתמקד בסופר מיני ידנית כמו פיאט פונטו ספייס, במדיה ותמצא אחת שמורה מיד פרטית תהנה מרכב חדיש יחסית אמין וחסכוני.

בנוסף לך תוכל לחפש גם פיאסטה ידנית.

אלה 2 רכבים שלדעתי יתנו לך את התמורה הטובה ביותר לכסף תוך עלויות אחזקה נמוכות.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני מתגייס לחיל האוויר.העניין הוא שאני מחפש רכב שיהיה יפה (עניין של טעם אני יודע), הפג'ו היא מכל בחינה מה שאני מחפש אבל זאת מכונית צרפתית וממה שאנשים כותבים בפורומים לא הכי אמינה. בדקתי בחברות ביטוח ואמרו לי שביטוח יעלה לי ה 2500שח בשנה.

אני באמת חשבתי על ה פונטו אבל זאת מכונית ללא תא מטען, היא הצ'באק שזה הדבר האחרון שאני צריך. (עניין של טעם).

האם ה 406 היא עד כדי כך סיוט?

פורסם

תראה מעולם לא החזקתי ב 406,ואני בטוח שחיפוש ועוד כמה חברי הפורום יסבירו לך יותר על ה406 אך למה לך רכב משפחתי גדול כש לא תשתמש בכול הגודל שלו?

סתם יותר דלק\אגרה\ביטוח\טסט בשנה.

אתה בטוח שתוכל לעמוד בזה?

לגבי תא מטען מה כבר יש לך להסיע שתא מטען כול כך חשוב לך? ולפונטו יש תא מטען קטן אבל יש אך אם אין לך משהו מיוחד להסיע אני חושב שהוא ישרת אותך יפה מאוד.

תגדיר מזה בשבילך רכב יפה,אילו דגמים אהבת מטווח המחירים שלך?

פורסם

משלל דגמי הב.מ.וו אני ממליץ לך בחום להעיף את E46)אני לא מאמין שתמצא אחת בתקציב שלך שלא נדבר על שמורה) לגבי הE36 קח בחשבון עלויות אחזקה יקרות וקושי במציאת דגם שמור(בתקציב שלך רוב מוחץ של המכוניות יהיו של בני דודינו מאזור הצפון שחשבו שה316 שלהם היא לפחות M3 והתנהגו אליה בהתאם.)

לגבי האודי 80 מדובר גם כן ברכב לא הכי זול לאחזקה אך בתקציב שלך תוכל למצוא אחת שמורה ועוד ישאר לך עודף בצד.

לגבי הפיג'ו למינהם זה כבר נראה לי אופציות שפויות יותר מבחינת אחזקה אם כי אני עדיין חושב שכדאי לך להתמקד ב206 ו 306 תוכל למצוא רכבי טובים בסכום שלך.

אם אתה רוצה אתה גם יכול להסתכל על הונדה סיויק קופה רבים רואים בא רכב יפה (לטעמי האישי לא אבל אולי זה רק אני).

נ.ב

אולי תסתכל על האיטלקיות למינהם? כמו אלפא 145 או לנצ'יה לדוגמה זאת:http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1143423&Code=efde00b3812b8e024950c7532d586774

אין לי צל של מושג לגבי האמינות אך תבדוק את האופציה הזאת.

אין בכוונתי להכנס לך לכיס,אבל אני חושב שלתקופת שירותך הצבאי אתה צריך לחשוב טוב טוב איזה רכב יהיה לך מפני שבתור חייל תצתרך רכב שיהיה אמין ויצרך מעט דלק. אם אתה בטוח לחלוטין שאתה יכול ותוכל לעמוד בהוצאות אחזקה של הרכבים היותר מתקדמים (כמו לנצ'יה אלפא ובטח ובטח שב.מ.וו) אז ללא ספק תלך על אחד מהם אתה תהנה ממנו.

אבל אם אתה לא לגמרי משוכנע בזה עדיף לך לקחת דגם יותר"עממי" אני חושב שהונדסה סיויק קופה יכולה לענות על הדרישות שלך תבדוק אותה.

פורסם

על הכיפק אחי, אני חושב שבשבילך זאת תהיה האופציה השפויה ביותר שתענה על כול הדרישות שלך.

פורסם

אאודי 80 אחלה רכב. ממש נחמד. מפנק, מרווח, יפה, גדול מימדים, בגאז' ענק, ביצועים נחמדים, צריכה דלק ממוצעת (כ-1:10 באוטומט מנוע 2000 בנסיעה משולבת). ובינתיים נראה לי די אמין. חלקים תחליפיים שמצאתי לא היו יותר יקרים ממה שחשבתי שיהיו בסה"כ מחירים סבירים. ממליץ על רכב שמור בלבד! אם לא מטפלים ברכב הזה טוב הוא מקור לצרות! לבדוק שיש מים ירוקים ושמן 10-40 או 15-40 איכותי.

בהצלחה

• תוכן חדש...