Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מבין בכל המושגים אני צריך מערכת להאוסים עם באס כזה נגרר ולא שעושה בומים כאילו דופקים על שולחן

מבחינת החיבורים הכל מתאים ואיך המערכת כדאי לשנות משהו לא צריך בנתיים רמקולים קדמיים והכי חשוב זה הסאב הבאסים זה בין הדברים החשובים בשבילי אני צריך משהו שירעיד לי את האוטו אם יש לכם הצעה אחרת תגידו

חשבתי ככה :

פאנל Pioneer DEHP5950IB

מגבר Mac Audio Z4200

רמקולים GTO937 JBL

סאב dragster dwe 126

פורסם
עדיף לוותר על האחוריים להוסיף קצת כסף ולקנות קומפוננט קדימה

אני קונה אוטו זמני ל5-6 חודשים אני יכול ליהיות בטוח שזה יתאים לאוטו הבא שאני יקנה כי זה רק אוטו זמני ושיגיע החדש אני יעביר הכל אני יכול ליהיות בטוח שהקדמיים יתאימו?

פורסם
אם תגיד לנו מה הרכב שאתה מרכיב עליו עכשיו את המערכת ומה יהיה הרכב הבא נוכל לעזור לך יותר

הרכב שאני מרכיב עליו הוא פג'ו 306

ובכמה היציאו לך את הציוד הנ"ל + חיווט והתקנה ? :-)

חלקים אני קונה מהאינטרנט וסאב חדש מבנאדם פרטי הכל כולל הכל 3400 עם התקנה

פורסם

מה 3400 שח?כל הרכיבים שלך עולים 2300 שח 1100 להתקנה?:shock:

בתקציב הזה יכולת להשיג יד שניה מערכת הרבה יותר טובה לדעתי.אבל אם הרצון שלך בחדש ושמעת את הרכיבים ואהבת למעט ההתקנה היקרה זה בסדר.

• תוכן חדש...