Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העם התקנת הגה כוח ברכבת נחשבת לשינוי מבנה או משהו כזה שדורש אישור מיוחד והרכב לא יעבור טסט בלי האישור הזה?

ומה נחשב ליותר טוב, הגה כוח הידראולי או חשמלי?

תודה מראש.

פורסם

אם דגם הרכב זהה בעל איבזור גבוה יותר מגיע גם עם הגה כח לא אמורה להיות בעיה, יש לבדוק רק כי אין הבדל מבחינת כוון פרונט בין שני המודלים, עם ובלי הגה כוח.

לשאלה השנייה,....טוב למי? לנהג? להגה? לתצרוכת הדלק? לאמינות? תגדיר יותר טוב את השאלה ואולי תקבל תשובה.

פורסם
אם דגם הרכב זהה בעל איבזור גבוה יותר מגיע גם עם הגה כח לא אמורה להיות בעיה, יש לבדוק רק כי אין הבדל מבחינת כוון פרונט בין שני המודלים, עם ובלי הגה כוח.

עם יש סקודה פליסיה LX מגיעה בלי ו GLX מגיעה עם אז זה בסדר כן?

לשאלה השנייה,....טוב למי? לנהג? להגה? לתצרוכת הדלק? לאמינות? תגדיר יותר טוב את השאלה ואולי תקבל תשובה.

יש הבדל מבחינת ההיגוי?

מה יותר טוב מבחינת אמינות?

איזה סוג משפיע יותר על צריכת הדלק?

פורסם
העם התקנת הגה כוח ברכבת נחשבת לשינוי?

למה להתקין הגה כוח ברכבת? ניתוב למסלולים נעשה ע"י מסילות זזות.

עדיף כבר לקנות את הדגם שבא עם ה"כ במקור במקום להתעסק בהתקנות ואישורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עדיף כבר לקנות את הדגם שבא עם ה"כ במקור במקום להתעסק בהתקנות ואישורים.

אז זה מה שאני שואל, צריך לזה אישורים?

ולגבי זה שעדיף ליקנות אחד עם הגה כוח אז בעיקרון לימכור את האוטו שלי וליקנות אחד כזה עם הגה כוח כימעת באותו מחיר זה יצא יותר משתלם אבל האוטו שלי, לפניזה היה של ההורים שלי וניקנה חדש הרחק ב 97 ובשביל 12 שנה, הוא עבר די קצת, 106 אלף, אז לימכור אותו ליקנות אחד כזה יד 3 או 5 שעברה איזה 200 אלף בטווח היותר רחוק יצא יותר יקר עם כל הטיפולים וגם לך תידע מה עשו עם האוטו כשהאוטו שלי שמור מאוד.

פורסם

אז השאלה נישארה אותה שאלה:

לגבי הגה כוח חשמלי / הידראלי:

יש הבדל מבחינת ההיגוי?

מה יותר טוב מבחינת אמינות?

איזה סוג משפיע יותר על צריכת הדלק?

והעם לא צריך אישורים עם ברשמת גימור יותר גבוה יש הגה כוח?

ועם יש הגה כוח רק בשנה 1 מעל, אז צריך?

• תוכן חדש...