Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שהוא צודק.

אני אומר בואו כולם נקנה את המדבקות האלו ונראה מה הם יכולים לעשות:lol:

נראה אותם עושים מרדפים אחרי מאות מכוניות.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כולם מדברים על מדבקות מדבקות, פרסום למדבקות - איפה המדבקות?! חרשתי את האינטרנט (ואת הפורום) ואין שום מקום שמוכר מדבקות כאלו (פעם היה, אני זוכר, אבל היום?).

מוחמד מוכר כאלה בלוד ליד השוק, וגם אחמד ברמלה. אתה רק צריך להכיר את האנשים המתאימים.

Xbox12341

פורסם

אהבתי לבן אדם יש ביצים.

ד''א אםם אני לא זוכר שעולה כמה אג' במקום מדבקה

לשים ניילון נצמד על המספר רכב ( לא יודע, לא בדקתי לא ניסיתי אבל אני סומך עליכם שתבדקו )

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

צודק ולא צודק.

אין ספק שה SHOW שעשתה משטרת ישראל מהסיפור הנ"ל היה חסר פרופורציות והוא משול לריקון הים בכפית.

אבל מצד שני, נהג הפורשה הוא עבריין תנועה, ובין אם נאהב את חוקי המהירות ובין אם לאו, חוק זה חוק, ומי שעובר עליו צפוי לעונשים הקבועים בחוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לשים ניילון נצמד על המספר רכב ( לא יודע, לא בדקתי לא ניסיתי אבל אני סומך עליכם שתבדקו )

יש משהו נכון בדבריך.:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כל הקטע שהם חיכו לנעול אותו על 200 קמ"ש ולא לפני, אם הוא עבר את המהירות החוקית אז זה אומר שזה מסוכן ואין מה לחכות.

הם פשוט רצו להביא פוזה שהם תפסו מישהו על 200, מספר עגול ויפה.

פורסם
אהבתי לבן אדם יש ביצים.

ד''א אםם אני לא זוכר שעולה כמה אג' במקום מדבקה

אני באמת אלך לבדוק את הנושא,למרות שלא נראה יעיל במיוחד :-)

פורסם

וכאן אני מודיע שהסתרת לוחית רישוי או ביצוע שינויים בה מהווה עבירה, ובייחוד כעת, כשהנושא "חם" ממש לא מומלץ לעלות רעיונות כאלו.

ובנוסף, מי שרוצה להפיץ מוצרים כאלו או שיטות כאלו ואחרות - לא כאן.

כל הודעה נוספת בנושא תימחק מיד ובדיעבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הקליפים של הבוס שלי מתארים את דעתו על המכוניות - ולא פעם חוות הדעת שליליותי

אני מאד אשמח לראות דוגמה לחוות דעת שלילית אחת בקליפ טרי של הבוס שלך. אני גם אשמח אם תעשה סטטיסטיקה.

אם אתה לא מסכים עם הנאמר אתה מוזמן להגיד שאנחנו טמבלים, אבל לך הרבה יותר נוח לטעון לשחיתות, אפילו שהטענות שלך לחלוטין לא נתמכות על ידי עובדות. פשוט בושה.

לא נתמכות על-ידי עובדות?! אתה בטח לא רוצה שאני יצוטט כאן שוב את הבוס שלך מסרב להשיב על שאלה במשפט "כדי לא להפליל את עצמו" או את העדויות של עובדים שלו באותה פרשת שחיתות [אברהם פורת ז"ל, עורך מבחני דרכים בעתון, מנהלת המודעות וכו' - אין טעם שאזכיר את אהרונוביץ' עצמו, נכון?]... ואתה בטח שוב תגיד שזה היה מזמן ושהבוס שלך בטח הישתנה.

לא הייתי מתכתב אתך אם היתי חושב שאתה טמבל, אבל אני חושב שאתה משכנע את עצמך עד כדי עיוורון כי זה נוח לאינטרס האישי שלך. רק עיוור לא רואה את הפרומואים המעליבים שעושים אצלכם בכל השקה שמצולמת כאן.. משתי הדוגמאות האחרונות של הקרוז והמאזדה3 פשוט בא להקיא.

פורסם
כל הקטע שהם חיכו לנעול אותו על 200 קמ"ש ולא לפני, אם הוא עבר את המהירות החוקית אז זה אומר שזה מסוכן ואין מה לחכות.

הם פשוט רצו להביא פוזה שהם תפסו מישהו על 200, מספר עגול ויפה.

מחר יראו בעל מכה את אישתו ויחכו יחכו קצת שיחתוך אותה כי אז העונש גבוה יותר

זה לא סוג של הפללה או entrapment?

מעניין אם עושים כאלה מבצעים לתפוס גנבים כמו אלו שפרצו לי לבית לא מזמן :roll:

פורסם

פעולת עיקוב קלאסית שכוללת המתנה לביצוע העבירה החמורה ביותר (ברור שלא תקף לאלימות פיזית)בכדי ליצור קייס מבוסס ביותר כלפי העבריין, נוהל סטנדרטי לחלוטין בכל כוחות השיטור מסביב לעולם.

כנ"ל בכל מידע מודיעיני.

אם יש מעקב אחרי סוחרי סמים אז יחכו לפעולת הסחר ולא "סתם" יתפסו את הסוחר אפילו שיש עליו קילו קוק.

בעבירות של התפרצות יחכו הרבה פעמים שהפורצים יצאו עם השלל (אפילו שבינתיים הם מחריבים את הדירה) כי אם יתפסו אותם בדירה הם יכולים למשל לטעון שהם שיכורים והתבלבלו בדירה? מה תעשה איתם?

אם תתפוס אותם יוצאים עם השלל ביד, הם אבודים!

עם כל בזבוז משאבי האדם והכסף בעניין הזה, איך שנהג הפורשה הזה נוהג, אני יותר רגוע שהוא לא בא מאחורי אמא שלי/ אישתי בזגזוגים על 200 ועצם העניים שיש בעלי מאזדה ליסינג שנוהגים הרבה יותר גרוע בכלל לא קשור לעניין, כולם עבריינים וכולם מטופלים ע"י החוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

במקרים שהבאת הצדק הוא איתך, הנקודה במקרה של הפורשה הממהרת היא אחרת.

אם נהיגה מעל המהירות המותרת מסוכנת אז למה המתינו עד מספר הקסם ה"אסטרונומי" של 200 קמ"ש, מדוע הניחו השוטרים לנהג המכונית "לסכן" שלא לצורך את שאר הנהגים. במקרה זה ההקבלה לתרחישי אלימות פיזית היא נכונה יותר אליבא דמשטרת ישראל. כי איך שמשטרת התנוע מציגה את התנהגות הנהג משול המקרה לאדם היורה ללא אבחנה ברחוב והשוטרים ימתינו לכניסה שלו "בין כוונות" לצורך ירי אבחנתי לפני שיעוטו עליו.

ובאופן כללי אני מעדיף לצידי נהג כמו נהג הפורשה שהוא אולי מהיר ועל זה אין וויכוח (200 קמ"ש) אבל רגוע (לא מבצע תנועות פתאומיות) ושקול (מאותת לפני מעבר נתיבים). מאשר רשלן פושע ופצצה מתקתקת כמו השוטר שאינו שומר מרחק, אינו מאותת, חוצה פס שוליים, אינו אוחז בהגה כראוי, משולהב מהערות הסביבה ואינו מרוכז בנהיגה. אני אעדיף אותו גם על מטומטמי כבישים מהירים שמשייטים הלומי עייפות או חוסר ריכוז ב- 80 קמ"ש בכביש החוף בנתיב שמאל, או כאלו הבולמים ללא כל סיבה נראית לעין בכביש ריק.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אני מאד אשמח לראות דוגמה לחוות דעת שלילית אחת בקליפ טרי של הבוס שלך. אני גם אשמח אם תעשה סטטיסטיקה.

לא נתמכות על-ידי עובדות?! אתה בטח לא רוצה שאני יצוטט כאן שוב את הבוס שלך מסרב להשיב על שאלה במשפט "כדי לא להפליל את עצמו" או את העדויות של עובדים שלו באותה פרשת שחיתות [אברהם פורת ז"ל, עורך מבחני דרכים בעתון, מנהלת המודעות וכו' - אין טעם שאזכיר את אהרונוביץ' עצמו, נכון?]... ואתה בטח שוב תגיד שזה היה מזמן ושהבוס שלך בטח הישתנה.

לא הייתי מתכתב אתך אם היתי חושב שאתה טמבל, אבל אני חושב שאתה משכנע את עצמך עד כדי עיוורון כי זה נוח לאינטרס האישי שלך. רק עיוור לא רואה את הפרומואים המעליבים שעושים אצלכם בכל השקה שמצולמת כאן.. משתי הדוגמאות האחרונות של הקרוז והמאזדה3 פשוט בא להקיא.

אולי תפסיק כבר את מופע הטיפשות שלך ?

נמאסת

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...