Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

‏ שלום, ברשותי שני מגברים. gbl‏ ‏75.4 השקוף ופיניקס גולד דגם 300.4 גרסה שחורה ה75.4 מורכב ברכב ומגביר זוג קומפוננט של רוקפורד 75rmsשני היציאות שנותרו מחכות לסאב שיגיע בקרוב. הפינקס גולד קיבלתי מתנה מהרה"ב ואין לי שום מידע עליו,לכן אני רוצה לדעת אם הוא יותר איכותי מה 75.4 והאם היא נחשבת לחברה טובה,ולא "זבל סיני"?כדאי להתקין את הפיניקס גולד במקום הgbl?

פורסם

מה הדגם של הפיניקס גולד?

בעקרון הסדרות החדשות לדעתי הם אותה רמה כמו הJBL שלך הסדרות היותר ישנות של פיניקס הרבה יותר טובות.אם תתן את הדגם של המגבר נדע יותר.

פורסם

מדובר בפוניקס גולד דגם מדויק:

rsd 300.4

לפי נתונים שראיתי בחנות בחול הוא מוציא כ 48 RMS ב 4 אוהם.

ואילו ה GBL 75.4 מוציא כ 110 RMS,לפי התאוריה הGBL אמור להיות יותר חזק,

עכשיו השאלה היא האם כדאי להרכיב את הפוניקס במקום ה GBL?

לפי חיפוש בפורום על פוניקס גולד ראיתי תגובות לא רעות בכלל.

ה75.4 נותן באמת 110 RMS?או שגם GBL התחילו לרשום הצהרות מוגזמות.

תודה רבה ויום טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

על הנייר,קשה להגיד,

אם כבר אתה מתכוון להתקין,תתקין אחד מהם,תשמע

ואחר כך תשים את השני,אין הרבה מה לחטט,יש לך כבר התקנה מוכנה,שים, תשמע,תחליט.

הייתי שם ראשון,את זה שמצהיר פחות.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

rsd 300.4 הוא מהסדרות החדשות לכן תעשה מה שזה מעליי הציע כי בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה יותר מתאים לך לאוזניים.

פורסם

תודה רבה.עשיתי השוואות בין המגברים והפיניקס יצא מנצח בגדול למרות שלפי הספר הגיביאל אמור לספק יותר עוצמה ולידחוף יותר את הרמקולים (קומפוננט רוקפורדfnx ‎ ) זה רק מראה ששיש מגברים "חלשים" שיכולים לדחוף רמקול יותר מכל מגבר סיני שההצהרות שלו מוגזמות.

פורסם

אלי,עזוב סיני או לא סיני אני יודע שכיום הפיניקס מיוצרים בסין שלא כמו בעבר.

מה שקובע זה שמיעה של שני רכיבים ולא ההצהרות.ולהפתעתי הפיניקס מבחינת איכות אוכל את ה גי בי אל.

פורסם

אם זה אני לא יכול להתוכח וזה גם מה שאני טוען כל הזמן,

אם אתה אוהב, יופי, ולא חשוב איזה מותג או מה אומרים אחרים:wink:

אלי

• תוכן חדש...