Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה WRMSאני צריך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100‏ פלוס יעשו את העבודה טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
100‏ פלוס יעשו את העבודה טוב.

כלומר JBL GTO75.2 עים 97*2 וואט אר.אמ.אס לא יתפוס?

איזה מגבר הייתם ממליצים לי עד 1200 שח(כן התקציב עלה) צריך מגבר לעבודה נקייה

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

המגבר ייתפוס טוב מאוד, אך במקומו הייתי ממליץ לך להביא מגבר 4 ערוצים כגון ה 75.4 של ג'יי בי אל שגם יותר חזק וגם אם תרצה להוסיף סאב בעתיד תוכל לעבוד איתו בגישור.

אתה יכול למצוא את המגבר הזה ביד שניה במכיר טוב, או בחנויות אחרות במחיר טוב יותר מהמחיר שמצויין באתר שהבאת.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אם הכוונה שלך לרמקולים שבחתימה שלך Almani PCS 54C

אז לדעתי כל מגבר יהיה בסדר כי הם "מוצהרים"כ100 וואט ב4 אוהם לרמקול ולא 150 כמו שרשמת.לדעתי הם חצי מזה במקרה הטוב אלה רמקולים שכל מגבר יספיק להם.אני מכיר את החברה הזו די טוב אמנם לא את הרמקולים הספציפיים האלה

אבל בין ההצהרות לפועל בשטח יש הבדלים גדולים.מציע לך לנסות לחבר עם מגבר פשוט וזול וגם עם מגבר יותר יקר לדעתי הבדל לא יהיה.זו דעתי יתכן ויחלקו עליה.בהצלחה

• תוכן חדש...