Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שכבר הגעתי לסף ייאוש, אני חייל בסדיר שמוכן לעסוק בהכל בלילות בדימונה או בבאר שבע. אפילו תחנות דלק לא רוצות אותי :cry: ויש לי פאקינג חובות לסגור... השלב הבא הוא עמידה איתנה בחצאית ועם שני תפוזים בתוך החזיה של החברה בצומת רהט.

למישהו יש עוד רעיונות?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למצוא עבודה רק ללילה זה קשה בכל הארץ ובמיוחד באיזור שלך שבו עבודות שמירה הולכות לבדואים.

נסה למצוא עבודות כשוטף כלים במסעדה או ניקיון משרדים בשעות הערב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תאמין לי שזה לא רק באיזור שלי, אני חייל משוחרר שמחפש עבודה בצפון הארץ וגם כרגע לא מוצא כלום !

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אם לא הולך בצורה סטנדרטית,נסו ליצור הכנסה בצורה יצירתית,קצת יוזמה עצמית...

אני הייתי מכין ומוכר סנביצ'ים בראשון בתקופה שבה השתחררתי... נתן איזושהיא הכנסה סבירה ואני בטוח שאם הייתי מתמיד בזה זה יכל להיות עסק עצמאי לא רע בכלל פשוט לא ראיתי את זה כמשהו שאני יעשה בעתיד,

בתקופת הצבא שבה הייתי מגיע בסופי שבוע הביתה, הייתי הולך ללוינסקי בת"א למתפרות ,קונה חולצות מכופתרות לגברים (על'ק בולגרי...:-)) ומוכר אותם בשוק ראש העין בבסטה קטנה במחיר משולש,בתקופת הצבא זה נתן לי אויר לנשימה בסופי השבוע, כמו כן בזמן השרות בחיפה,עבדתי שם באולמות בתור מלצר(תמיד צריך מלצרים באולמות),ככה הצלחתי להחזיק רכב בתור חיל עם משכורת של 300 שקל(אן אני לא טועה).

בשורה התחתונה מה שהתכוונתי להגיד זה ...שתמיד ישנם פתרונות,יצירתיים יותר או פחות... פשוט צריך קצת לפתוח את הראש והעיינים ולמצוא אותם.

בהצלחה.

פורסם

תתפלא אבל לא תמיד צריך מלצרים, חבר אמר שצריך דחוף אנשים באולם שבו הוא עובד, יום למחרת במקום לשכור אנשים חדשים פיטרו 2 ותיקים ואמרו אנחנו לא צריכים יותר אנשים, וזה המצב בכל מקום עכשיו. תחנות דלק באמצע שום מקום לא רוצות אנשים למשמרות ליליות.

ולגבי מכירת הסנדוויצים אני לא גר לא בראשון ולא בתל אביב אלא בדימונה שכל האוכלוסיה שלה שווה לחצי מהאנשים שנמצאים באלנבי ב2 בלילה.

פורסם

צור קשר עם חברת כוח אדם באיזור הדרום .

לפעמים צריך עובדים על בסיס זמני , ניקיון , חניה , שטיפת רכבים וכו' .

מתקשרים ומנסים בכל האפשריות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תתחיל לסחור בסמאק.

יש לזה שוק לא רע.

עוד חצי שנה תגיע לבסיס עם מרצדס עם הביזנס שלך ילך כמו שצריך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
תתפלא אבל לא תמיד צריך מלצרים, חבר אמר שצריך דחוף אנשים באולם שבו הוא עובד, יום למחרת במקום לשכור אנשים חדשים פיטרו 2 ותיקים ואמרו אנחנו לא צריכים יותר אנשים, וזה המצב בכל מקום עכשיו. תחנות דלק באמצע שום מקום לא רוצות אנשים למשמרות ליליות.

ולגבי מכירת הסנדוויצים אני לא גר לא בראשון ולא בתל אביב אלא בדימונה שכל האוכלוסיה שלה שווה לחצי מהאנשים שנמצאים באלנבי ב2 בלילה.

כוונת ההודעה שלי הייתה לא שתעשה מה שאני עשיתי, אלא שתפתח את הראש ותנסה לראות כיצד בעזרת ייזמות שלך שלא תהיה תלויה במעסיקים אחרים ,תוכל להיתפרנס.

מה בדיוק ...אני לא יודע ,אני לא גר באזורך ולא מכיר את הנישות שאליהם ניתן להיכנס.

פורסם

ניסיתה להוציא כסף מהצבא?עם בעיות כאלה ואחרות אפשר לגרד עוד כמה שקלים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
השלב הבא הוא עמידה איתנה בחצאית ועם שני תפוזים בתוך החזיה של החברה בצומת רהט.

למישהו יש עוד רעיונות?

לא רעיון, אבל שתגיע למצב הזה שלח לי ה"פ, אני חושב שיש לי דרך להרוויח עמלה :lol: :lol: :twisted:

• תוכן חדש...