Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה היתי עד לתרגום ספר רכב מסויים ע"י סטודנט להנדסת מכונות ששאל אותי איך לתרגם CVT GEARBOX

אז לא היתי בונה על מקצועיות 100% של תרגום.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. לתרגם CVT GEARBOX זה אולי בעייתי למי שלא מתמצא ברכב אבל לתרגם 10 seconds גם ילד בכיתה ד יודע.

ב. כמו שכתבתי מניסיון, 10 שניות לא מספיקות למחשב להיות מאותחל.

פורסם
ב. כמו שכתבתי מניסיון, 10 שניות לא מספיקות למחשב להיות מאותחל.

אני חושב שאנחנו טוחנים מים ושאין שום משמעות לויכוח הזה.

בשנתון מסוים ביקשו להמתין 10 שניות, בשנתונים אחרים ביקשו דקה.

אין לנו שמץ של מושג אם זה נובע מאיתחול שלא יכול להסתיים בפרק הזמן הקצר, ממערכות בטיחות שנוספו מאוחר יותר, או מסיבה אחרת.

אולי זה סתם To be on the safe side.

אולי היו מקרים שאנשים הבינו "10 שניות" כ "תמתין קצת" וגרמו לנזק.

בכל מקרה, אני לא מבין (ואת זה אני אומר כמהנדס מחשבים) איך מחשב שלא סיים איתחול יכול להתניע מנוע אבל הסל"ד משתולל. אם הוא עדיין בהליך אתחול הוא לא מתניע את המכונית. פשוט וקל.

פורסם

בכל מקרה, אני לא מבין (ואת זה אני אומר כמהנדס מחשבים) איך מחשב שלא סיים איתחול יכול להתניע מנוע אבל הסל"ד משתולל. אם הוא עדיין בהליך אתחול הוא לא מתניע את המכונית. פשוט וקל

זו שאלה יפה אבל עובדה שזה כך.

אתן לך סתם רעיון איך זה יכול להיות, אם אתה מהנדס מחשבים אז אתה יודע ש windows עולה ונותן לך שולחן עבודה אבל לעיתים יש services שלוקח להם עוד קצת זמן לעלות, יתכן ול service מסויים שקשור בבקרת המנוע לוקח יותר זמן לעלות.

פורסם

במקרים כגון אלו אין קשר לקטבי המצבר. נסה לנתק (בזמן שהרכב פועל) את המינוס, או הפלוס, או שניהם (!) ולא תראה שום רכב כבה או לוח שעונים מתנתק.

התופעות הללו נשמעות כמו מקרה קלאסי של קצר או נתק של פלוס\מינוס, או נתק של פלוס\מינוס ל BSI - או תקלת BSI פנימית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני תומך בדעה של איציק, לי זה נשמע כמו תקלת BSI או חיווט ל BSI.

האם ניסתה לעדכן גרסאת תוכנה ל BSI ? האם יש משהו מיוחד בסריקת תקלות על ה BSI?

ושמר, ה BSI אכן הוא המע הראשית של הרכב, שמקשרת בין כל המודולים (גיר, היגוי, דוושת גז, סוויץ, מניעת הנעה, ) אם בעבר היה למשל CPH שהיה עוסק בדברים פשוטים כמו מניעת הנעה ושלט רחוק, ה BSI חולש על הכל (ואני באמת מתכווןן הכל) כולל הצג הראשי, בקרת השיוט , מגביל מהירות, לוח שעונים , ואפילו מנורות תקרה.

איציק, האם יכול להיות שה BSI נכנס לתרדמת באמצע נסיעה? ישנו מצב (כך ראיתי ב LEXIA) שה BSI נרדם כדי לחסוך חשמל, ומכבה איתו את כל המערכת האלקטרונית , דיי דומה ל ECONOMY MODE אבל אגריסיבי יותר. רק שאת זה אפשר לשלולל כי האלטרנטור פועל, וטוען את המצבר.

כמו כן, הבנתי שה BSI בגרסאות הראשונות (VAN) פשוט הרבה יותר מאשר גרסאת ה CAN (מ 2005 )

פורסם
אני חושב שאנחנו טוחנים מים ושאין שום משמעות לויכוח הזה.

בשנתון מסוים ביקשו להמתין 10 שניות, בשנתונים אחרים ביקשו דקה.

אין לנו שמץ של מושג אם זה נובע מאיתחול שלא יכול להסתיים בפרק הזמן הקצר, ממערכות בטיחות שנוספו מאוחר יותר, או מסיבה אחרת.

אולי זה סתם To be on the safe side.

אולי היו מקרים שאנשים הבינו "10 שניות" כ "תמתין קצת" וגרמו לנזק.

בכל מקרה, אני לא מבין (ואת זה אני אומר כמהנדס מחשבים) איך מחשב שלא סיים איתחול יכול להתניע מנוע אבל הסל"ד משתולל. אם הוא עדיין בהליך אתחול הוא לא מתניע את המכונית. פשוט וקל.

הפעם איתגרתם אותי ויצאתי בקור הזה החוצה לאוטו לבדוק את הספר באנגלית,

מצאו את ההבדלים - וראו איזה גרסה תרגום דפוקה יש לנו בישראל - דקה באנגלית זה 10 שניות בעברית

חג שמח

מצבר.JPG

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

כל מה שנאמר לגבי תקלות חשמל זה הכיוון .

אני היתחסתי לטענה שלך שזה קורה בלחיצה ועזיבה של דוושת הדלק, חלק מצמות החשמל צמודות למנוע ותיבת ההילוכים.

יתכן שבזמן לחיצה על דוושת הדלק המנוע מקבל נטיה עקב ישיבתו על תושבות הגומי או שתושבת קרועה חלקית ,

וגורם לנתק חשמלי עקב חיבור לקוי או מעבר צמה שלא מורכב נכון.

פורסם
הפעם איתגרתם אותי ויצאתי בקור הזה החוצה לאוטו לבדוק את הספר באנגלית,

מצאו את ההבדלים - וראו איזה גרסה תרגום דפוקה יש לנו בישראל - דקה באנגלית זה 10 שניות בעברית

חג שמח

ישנם שתי גירסאות שונות של מערכות של ניהול הרכב ב C5, אחת של sagem s2000 והשניה 81 siemens sirius

השניה חדשה יותר ומדברת בפרוטוקול can עם שאר הרכיבים.

אולי בזאת הישנה יש להמתין דקה ובחדשה 10 שניות

ניראה לי שלמתרגם נתנו ספר באנגלית של רכבים חדשים יותר עם עם ה 81 siemens sirius

• תוכן חדש...