Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1.4 שנת 94... ככל הנראה הזרקה,

ניסיון באופנועים יש לא מעט... אך ברכבים אני סתום+

יש דרך להעלות את הטורים בסרק, שאני יכול לבצע לבד?

פורסם

ידוע לי שבקרבורטורים ניתן להעלות בעזרת מברג לסובב את הבורג הסל"ד סרק, אבל בהזרקה עושים עידכון תוכנה כלשהי.

פורסם

איזה מנוע?

בשנה הזאת היו שתי סוגי הזרקות שונות ב106 - אחת חד נקודתית והשנייה רב-נקודתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את הטורים העליתי ע"י מתיחה של הכבל גז, אבל עדיין המנוע לא עובד עגול 100% בסרק

קיבלתי המלצה לנקות את מנוע הצעדים ואת בית המצערת... מישהו יכול לשפוך לי קצת אור בנושא?

ובנוסף, מאיפה אני יכול להשיג ספר רכב?

פורסם
ידוע לי שבקרבורטורים ניתן להעלות בעזרת מברג לסובב את הבורג הסל"ד סרק, אבל בהזרקה עושים עידכון תוכנה כלשהי.

את הטורים העליתי ע"י מתיחה של הכבל גז, אבל עדיין המנוע לא עובד עגול 100% בסרק

קיבלתי המלצה לנקות את מנוע הצעדים ואת בית המצערת... מישהו יכול לשפוך לי קצת אור בנושא?

במנועים מפוקחי מערכת ניהול מנוע (ECU) יש מאגר נתונים של הצתה ודלק על פיו קובע המחשב מתי וכמה ניצוץ ודלק ייכנסו אל המנוע. לא עושים שום עדכוני תוכנה למנוע שמזייף (אלא אם מדובר בכשל תוכנתי של היצרן, אבל לא בזה עסקינן) ולא מותחים שום כבל גז (זה כמו לתת אקמול לחולה סרטן).

יש לבדוק בצורה מסודרת מה הגורמים לזיוף - בין אם זה הזנת דלק לקוייה (למשל, מזרק סתום, אך לא בהכרח), ניצוץ לקוי (דוגמא: חוט הצתה או סליל לקויים), מנוע פגום (טבעות בוכנה שמעבירות שמן לראש המנוע הן סיבה אפשרית).

לחילופין (או בנוסף), אפשר לחבר סורק ממוחשב שיתן בד"כ חיווי על תקלות אפשריות.

כאן תוכל למצוא מידע, גם חיפוש בפורום יעזור.

פורסם

שמר, תודה שהארת את עיני בנושא.

פירקתי את בית המצערת ועשיתי לו ניקוי יסודי, כמו כן ניקיתי את המנוע צעדים בקטנה,את הכבל גז החזרתי למתיחה המקורית

ועושה רושם שהמצב השתפר....

יש סיכוי שהוא יגיב יותר טוב לאחר שאני אבצע לו טיפול שיכלול-

שמן מנוע חדש ופילטר שמן מן הסתם

חוטי הצתה+פלאגים חדשים

פילטר אוויר חדש

ניקוי רדיאטור ונוזל אנטיפריז חדש...

שכחתי משהו?

• תוכן חדש...