Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ירון-נכון.

זה היה בצחוק.

יום טוב

היית מוסיף חיוך:-)

מה שכן בוודאי לא רושמים maybe שמאל או ימין אלא, אני מניח, לזווית הסיבוב.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אומי5 חג שמח לך תפנה לרמי שוח הוא מחפש נווט עם ביצים אולי יצליח לך בהצלחה מכל הלב

ושוב חג שמח לכולם המטיףף

יש לך אולי טלפון או שם משתמש ?

תודה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=nWWsyVMHK6g&feature=PlayList&p=F939AA55AB4A4BD4&playnexצל t=1&playnext_from=PL&index=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קולין מקריי האגדי והסבר על הנוטס

לגבי הצעתו של דובי להפוך את הטרד לטרד על ניווט אני מסכים אם יש מי מבעלי ההרשאות לשנות את מהות הטרד ולהדביק אותו למעלה יעשה כן.

ירון

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה ת'רד ישן מאוד, אבל בכל מקרה השאלה שלי היא אופ-טופיק:

ירון, הבחורה באבטר שלך היא אשתך הנוהגת בWRX?

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רגע אחד,

כמה מסלולים כבר יש בישראל?

לפי רמות הפליטה שהדיון הזה הגיע אליו אפשר לחשוב שפעם בשבוע הולכים לתחם איזה מסלול חדש שיוצא לך להכיר אותו רק בסיבוב היכרות אחד או שניים.

נ.ב

המחזור הראשון של קורס הניווט היה אחלה :-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עברה כמעט שנה מפרסום השרשור הזה על ידי.

היו מספר פניות אך דבר לא התממש חרף רצוני העז.

כולי תקווה שכעת זמן נכון יותר להכניס רגל לתחום זה לאור מעבר התקנות הקשורות בספורט המוטורי.

על מנת לחסוך לכם את המעבר לדף הראשון :

לאחר שחשבתי רבות על הנושא החלטתי לפרסם טרד זה בוא אני מציע את עצמי כנווט ראלי למי שמעוניין.

אני בן 37 נשוי + ילדים רציני ומוכן להתמסר לספורט האהוב עליי מזה שנים - ראלי.

ביום יום אני רוכב קטנוע ובערבים ובימי שישי מתענג על wrx שנהוגה על ידי אשתי בשאר ימות השבוע.

אין לי כרגע אפשרות להיכנס לספורט כנהג (כסף כסף) אבל בהחלט מעוניין בנקודת פתיחה כנווט.

אין לי ניסיון כנווט ראלי אבל אני מוכן ללמוד ואני איש טכני במהות ומבין מכוניות.

הניסיון שלי במירוצים הוא בתחום הפרטיזני כנהג ברייסים של יום שישי לפני מספר שנים. עברתי קורס נהיגה מתקדמת

והיתרון שלי הוא שאני מוכן להתמסר לבחירה שלי כנווט.

ככה פשוט.

ירון

אני רוצה להוסיף שהקדשתי זמן וישבתי עם דובי מילר (תודה דובי) על כל מה שקשור ברישום הנוטס.

נ.ב - שמישהו ירים את הכפפה

ib702_black.jpg

פורסם

אני לא מבין את ההתנגדות של דובי מילר והשאר לכל העניין. אז מה אם החלום שלך זה להיות נהג? אני בטוח שהחלום של עוד המון נווטים בעולם היה להיות נהגים, אבל איך שעובר הזמן והם משתפשפים כנווטים ורואים שזה לא כמו שחשבו, הם בטח זנחו את הרעיון להיות נהגים. אין סיבה לא לתת צ'אנס לאנשים שחלום ילדותם לא היה ניווט להתנסות בתחום.

• תוכן חדש...