Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני ממש מקווה שזה מקום מתאים לשירשור. כי את הסירטונים האלה כבר ראיתי 10 פעם ואני עדיין נדהם. אני בטוח שחלקכם ראה אותם גם, אבל לטובת אלו שלא:

(פניה מסוכנת שפשוט כולם, מחליקים בה)

מנהרת לפורטובו שבמוסקווה, שוב כשל בתכנון והתאמת מהירות.

לראות ולא להאמין

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נא עכשיו שאלת מיליון $$$ - למה םה מחליקים שם?

כי לא כולם מחליקים.

גם כאלו שנראים נוסעים מהר יותר לידם לא מחליקים.

החלקה בנתיבים שונים - אז בעיה של נתיב דפוק או פיסת אספלט דפוקה.

הם לא בולמים - אז אין העברת משקל ובריחת תחת.

כמה וכמה מכוניות היום שם קטנות עם צמיגים דקיקים - אז אולי זה פשוט בעיה של אחיזה או/ו צמיגים גרועים.

אבל היו גם מסאיות.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין מצב שבעולם שאשמים כאן צמיגים ומבנה של מכוניות.. החליקו שם גם איביזות ועוד.

אנחנו רואים שרוב המכוניות שמחליקות נוסעות צמוד לחומה, משמע הסיבוב קצר יותר בשבילהם כי הם כביכול לוקחים את הסיבוב הפנימי, במהירות גבוהה. תוסיף את זה לתכנון כביש לקוי והתאמת מהירות לא תקינה לפנייה כזו = החלקה. אלו שנוסעים בסיבוב החיצוני עושים דרך ארוכה יותר מאלו של הפנימי והסיכויים שלהם להחליק פחותים.

פורסם

אני פשוט יושב כל אורך הסרטון ורק צוחק

וגם הסרטון השני - אומרים שהישראלים לא יודעים לנהוג ? מה הולך שם הם ממש מפגרים

פורסם

זה לא רק מיומנות נהיגה פה..

כשאתה נוסעה במנהרה עם עקומות פתאומיות ללא שילוט, וללא הגבלת מהירות מאתימה הרי שזה לא יעזור גם אם אתה תותח על בנהיגה ועברת 50 קורסים - כי יש מסביבך עוד מכוניות ונהגים וגם אם היה לך נסיון לצאת מזה על מסלול - בכביש עמוס זה לא קל כמו שאתה רואה.

פורסם
אין מצב שבעולם שאשמים כאן צמיגים ומבנה של מכוניות.. החליקו שם גם איביזות ועוד.

אנחנו רואים שרוב המכוניות שמחליקות נוסעות צמוד לחומה, משמע הסיבוב קצר יותר בשבילהם כי הם כביכול לוקחים את הסיבוב הפנימי, במהירות גבוהה. תוסיף את זה לתכנון כביש לקוי והתאמת מהירות לא תקינה לפנייה כזו = החלקה. אלו שנוסעים בסיבוב החיצוני עושים דרך ארוכה יותר מאלו של הפנימי והסיכויים שלהם להחליק פחותים.

לא הבנתי את ההסבר הפיסיקלי - אבל לא רק אלו שעוברו ליד הקיר החליקו.

יש תמונות של כמה מכוניות לוקחות אותו קו באותה מהירות במרחק מינימלי ביניהן ורק אחת מחליקה.

מה ברור שזו פניה, יש ירידה ואז עליה = שלולית באמצע.

לא סימפאטי זה בטוח. אבל לא כולם מחליקים.

דווקא זה שאופנוע ואוטובוס התחילו החלקה עוד לפני כניסה לפריים של המצלמה מרמז שאולי יש שם משהו חשוב לפני.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מה זו המכונית הקטנה הזאת שיש בסירטון מס' 1? היא מופיע ב02:26 ובכולמיני מועדים נוספים

אגב אם הם היו עושים את הפניה כמו בני אדם במהירות נמוכה, אני מאמין שהם היו נמנעים מכל הסמטוחה הזאת. אני מתקשה להאמין שהמכנה המשותף בין כולם זה הצמיגים הבלויים.

פורסם

לפי הסרטון הראשון אפשר לראות שכל המכוניות איבדו שליטה כי היה כביש רטוב שמעלה פי כמה את הסיכון לאיבוד שליטה ועוד בפניה.

סרטון השני שמעתי ממישהו שמכיר את המנהרה, והיא ירידה מאוד תלולה לפחות לפי מה שאמרו לי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רק אני שמתי לב שבסרטון הראשון זה אותם הרכבים מחליקים? אולי זה במכוון?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

יש שם איזה רכב קטן ונפוץ כנירא גם חסר שליטה לחלוטין...

אולי יש כמה מכוניות שמחליקות פעמיים אבל עדיין רואים הרבה מכוניות שונות מחליקות

פורסם

בסרטון ה-1 ב-2:18, אני לא יכול להפסיק לצחוק :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא יודע לגבי המנהרה אבל לגבי הפנייה, תפסיקו כבר עם ההאשמות של התשתית.

מה לא ברור, כביש רטוב אז מאיטים ובייחוד בפנייה כזאת חדה.

אם כל המחליקים שם היו נוסעים בהתאם לתוואי הדרך הם לא היו מחליקים!

תפנימו את זה טוב טוב וככה הסיכוי להתהפך, להחליק, לעשות תאונה הוא מאוד קטן.

לא נוסעים לפי כמה שמותר או כמה שאסור או זיב.. נוסעים לפי תוואי הדרך!

Nothin really matters to me

• תוכן חדש...