Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר 97 אוטומט. נכון להיום - 155000 ק"מ.

ביום חמישי בזמן הנסיעה הלך הילוך רביעי.

מאותו רגע ניתן לנסוע במהירות שהיא יותר מ- 40 קמ"ש רק כאשר מבטלים את ההילוך הרביעי בעזרת כפתור OVERDRIVE כלומר, רואים את הסימן OD OFF על לוח המכשירים וניתן לנסוע. אחרת, שומעים רעש חזק של המנוע כאילו שרכב מנסה להעביר הילוך ולא מצליח.

לפני כ 7 חודשים (היה 152000 ק"מ) הוחלף שמן גיר ובאותו זמן הותקן קולר לגיר. לא היו נזילות וצבע של השמן תקין.

האם הלך הגיר :cry::cry::cry: ? האם התקלה בחיישן טמפרטורה ? האם הבעיה בסולנואיד ? אולי משהו אחר ?

מבקש דחוף עזרה בנושא.

תודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי הלך הגיר :evil:.

הוחלף גיר לגיר אחרי שיפוץ.

מחיר - 2500 ש"ח כולל החלפת שמן, פילטר ועבודה.

שאלה נוספת : החלפת תושבות מנוע + עבודה ב 850 ש"ח. האם כדאי ?

פורסם

המחיר שקיבלת הוא במוסך מורשה?

לי יש קולט 96.

אני היום החלפתי תושבת מנוע אחת (עליונה) התושבת עצמה עלתה 321 ש"ח לא כולל החלפה ומע"מ (הכל במוסך מרכזי והתושבת מקורית!)

אם אצלך זה כל התושבות כולל מע"מ ועבודה, אז המחיר נשמע סביר בהחלט.

קח בחשבון שההבדל במחירים בין מקורי לחליפי הוא לא משמעותי, כך שעדיף לקנות מקורי..

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

תודה.

לא, זה לא במוסך מורשה.

המוסכניק שמטפל בי ברכב מזמין תושבות מנוע חדשות (אני לא יודע מקורי או לא) ועושה את העבודה (לא במוסך). הוא בן אדם אמין מאוד, מטפל ברכב באופן קבוע ואני סומך על העבודה שלו.

• תוכן חדש...