Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המון ציוד שטח ברמה הכי גבוהה שיש שנאסף לי בבית ונמכר בגלל שהבאתי ציוד קומפלט חדש.

1.קסדה של שיפט SHIFT דגם AGENT מידה L יפיפיה ללא שריטה. 700 שקל.

2.חליפה של פוקס FOX דגם BLITZ נלבשה פעם אחת (שחור).חנות שהזמנתי ממנה שלחה לי בטעות את הצבע הזה והתכוונתי לצבע אחר. מכנס 36 חולצה מדיום. הטופ של פוקס. 750.

3.חליפה של אצ'רביס ACERBIS במצב מצויין ללא קרעים או כתמים. גם כן הטופ של אצ'רביס. מוכר את החליפה בגלל שאני כבר לא במידה. חולצה XL מכנס 36. 400 שקל.

4.משקף של ספיי SPY. איכותי ביותר. חדש לגמרי. 300 שקל.

5.משקף שך סמית' SMITH דגם INTAKE במצב מצויין כולל עדשה כהה ספייר. שתי העדשות ללא שריטות. 300 שקל.

6.חגורת כליות במצב מצויין. 100.

7.כפפות של מוס MOOSE דגם SAHARA מידה XL\11 ללא קרעים או כתמים. 100 שקל.

8.כפפות של FOX דגם BOMMBER (לבנות) מעור משולב עם בד הטופ של פוקס מידה XL כולל מיגונים מקרבון במצב מצויין. 200 שקל.

9.כפפות של AXO במצב מצויין מידה XL\11 ללא קרעים או כתמים. 70 שקל.

10.כפפות של FOX (כחולות) חדשות מידה XL\11 לא היו בשימוש בכלל. 200 שקל.

תמונות של כל הציוד מצורפות. המחירים גמישים מעט.

0524333503 אבירם.

IMG_0427.JPG

IMG_0439.JPG

IMG_0428.JPG

IMG_0430.JPG

IMG_0433.JPG

IMG_0438.JPG

IMG_0437.JPG

IMG_0435.JPG

• תוכן חדש...