Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוע RFX על ה XSI שלי ...רציתי לדעת מה המאפיינים של המנוע הזה ומי יותר טוב לפרויקט טורבו הוא או ה RGX +RGY

תעזרו לי בבקשה.

פורסם

אני אישית לא מכיר את המנוע rfx אבל ראיתי כמה פרייקטים של rgx\rgy והם היו ממש חזקות (300 כ"ס).

השאלה לאיזה רמות אתה רוצה להגיע.

פורסם

מה זה RFX? 8 שסתומים 2 ליטר?

אם כך, עדיף ה RGX.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

סליחה יש תיקון קטן....אצלי זה מנוע ה XSI (RFV) דור שני של ה 16 שסתומים ....1משהו כמו 150 כ.סוס ......

אפשר להגדיש אותו ?

וכמה המקסימום שלו מבחינת באר? שלא יעוף לי

יש לי טורבו מוכן של 1.3 באר מתאים למנוע זה מתאים לו מבחינת ביצוע?

פורסם

למנוע הזה 135 כ"ס.

אין לו מתיזי שמן. אתה יכול לגדוש עליו אולי 0.5 באר בלי לפתוח, לא יותר מ 0.8 עם טיפה חיזוקים (אלא אם אתה רוצה בוכנות נוזליות).

מעבר לזה, סעפת יניקה מפלסטיק- תצטרך להחליף לאחת ממתכת.

מה זה טורבו מוכן של 1.3 באר?

פורסם

חבר שלי קנה טורבו עם כל האביזרים(צינורות ואינטקוליר + סעפת מברזל שמותאמת למנוע שלי.....) מחו"ל של סיטירואן קסארה גודש 0.8-1.3 באר מקסימום והוא מתאים למנוע שיש לי יושב בול ...... אבל רציתי לדעת אם המנוע יעמוד בזה....ואם לא אז מה צריך להחליף כדי שיעמוד בזה ב 100%

פורסם

משהו כמו 7 אלף ...הטורבו כבר אצלי עם הכול ...רק תעשה חשבון לעבודת יד או לתוספות כדי שהמנוע יעמוד בזה כמו שצריך....כי אם המנוע יעמוד בפחות מ 0.8 אני חושב על טורבו חשמלי לבינתיים עד שיהיה לי תקציב לפרוייקט גדול.

בינתיים דעתך חשובה לי.....

פורסם

בנוגע לטורבו חשמלי , ערוך חיפוש ואז חשוב שוב על רכישת אחד והתקנתו .

בנוגע להודעות שלך , אנא הפסק להשתמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בסביבות 20 אלף נוספים.

5K - סעפת פליטה

5K - ניהול

7K הרכבה + צנרת + שינויים בפגוש לאינטרקולר + אטם מוגבה

3K - מזרקים, שעונים.

שוב פעם, איזה טורבו זה?

אם אתה רוצה בוכנות וטלטלים - תוסיף עוד 10K לרשימה.

• תוכן חדש...