Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה סיימתי את שירותי בצה"ל והתחלתי להשתמש ברכב המשפחתי (Citroen Xsara 2000) אז דבר ראשון התקנתי רדיו דיסק Pioneer DEH-1150MP (פשוט מאוד אבל מתאים בדיוק לצרכים ההתחלתיים שלי).

לצערי הופתעתי לשמוע איכות מזעזת.

מקדימה מחוברים שני רמקולים אנונימים שנשמעים רע (לפי דעתי הם הרוסים או משהו).

וכמו כן הבעלים הקודמים של הרכב התקין מגבר (Boss-Japan 2x120w) ו2 רמקולים 6x9 על המגש אולם הרמקול הימני שרוף אז לא חיברתי את השני.

חשבתי על לשים 2 רמקולים קואקסיאלים (שנשמעים טוב בלי הגברה מידה 6.5") מקדימה ויותר מאוחר כשיהיה תקציב להוסיף רמקולים 6x9 מאחור.

אני מבקש את דעתכם + המלצות לדגמים (סגנון המוסיקה הולך לכיוון הרוק והרוק כבד אולם אני שומע מידי פעם גם פסיכודלי).

כמו כן אני יודע שהעדפה היא לסט קומפוננט אבל לא מצאתי מתקין טוב באזור שלי (חיפה) בלי שיחפור לי שעות וינסה למכור לי מוצרים במחירים מופרזים וגם התקנה בטח תייקר את העסק משמעותית. וזאת מערכת התחלתית לרכב המשפחתי אז אני רוצה איכות שמע טובה בלי יותר מידי השקעה כספית כי בסופו של דבר אני אקנה רכב לעצמי. ורמקולים אני יכול להתקין עצמית (יש לי נסיון עם הגברה, אבל החיווט באוטו משגע אותי).

פורסם

אני חושב שכרגע כדאי לך לשים 6x9 חדשים או יד 2 כי גם ככה יש שם חורים ואתה יכול להתקין אותם לבד.

אחרי שתחסוך קצת כסף אז כדאי זוג קומפוננט.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אתה יכול לבחור בהגדרות את האיזון שבין האחורים לקדמיים , אז תשעין על האחוריים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רמקולים 9*6 של פיוניר 350w יעלו באיזור ה300-350, רמקול סביר נשמע טוב, אמיד יחסית ובעלות זולה.

כנס לאתר זאפ, אתה יכול גם לראות תגובות מכאלה שרכשו את הרמקולים. היו לי כאלה בעבר וגם אני הייתי מרוצה מהם.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

דע לך שהפיוניר שהזכרתי ביחס לאחרים באותו תקציב+- נשמעים מאוד יפה ועוצמתי עם מגבר מניסיון שלי איתם,

גם למורל לא חסר, רמקולים מעולים רק קח בחשבון שהם ב100-150 ש"ח יותר יקרים מהפיוניר.

אלעד

פורסם

בתקציבך הייתי נובר קצת ביד השנייה פה ובאתר יד 2 תוכל למצוא דברים מעניינים.

אם רצונך הוא רק בחדש אז הייתי ממליץ על פולס מקדימה 450 ש"ח. ופיוניר או קנווד אחורה את האחוריים אפשר למצוא ב 150 200 שקל באתר יד 2 יש כמה שמפרסמים בתור עסקים בדוק שם.

עם אין בידך את כל התקציב כרגע אתה יכול לקנות קודם את הקדמיים ולחכות עם האחוריים עד שיתפנה תקציב.

פורסם

להיפך, שירכוש קודם כל אחוריים כיוון שהאחוריים יתנו לו סאונד יותר עשיר ברכב מאשר רמקולים קידמיים שבסכום של 300 ש"ח

יהיו זבל, אם התקציב היה יותר גבוה הייתי באמת חושב להמליץ לקחת רמקול מקדימה שבאמת יתן סאונד איכותי.

לא חושב שבתקציב שלך יהיה יותר טוב מפיוניר 9*6 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=130665

אלעד

• תוכן חדש...