Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש רכב נוח ואמין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

החלטתי לקנות רכב בסביבות 13-15 אלף שקל-

אז ככה אני החלטתי להמשיך ללמות יג-יד..

את רוב הנסיעות הם יהיו ממושב כסלון לירושלים סדר גודל של 40-50 קילומטר ביום!

אני מחפש רכב אמין חסכוני ונוח

מה אתם ממליצים חשבתי על-

איביזה 98

פזו 306

פזו 205

גולף CL עד שנת 99

תודה לעוזרים

המשך יום מצויין

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

אני לפני שנה וחצי היתי בדיוק במצב שלך! ממשיך ללמוד ליג יד מחפש אוטו גם ל40 קילומטר ביום שישרוד את הפקקים באילון בלי להתחמם. בסופו של דבר אחרי חיפושים רבים מצאתי פיאט בראבו שנת 98 1.6 אוטומט אז היא היתה 18 אלף היום היא בתקציב שלך! רק דברים טובים יש לי לספר אילת וטבריה 4 פעמים עם עוד 3 חברה בחיים לא ניתקעתי עם האוטו פוזה ממש יפה יש על האוטו וגם דלק הוא בסדר גמור כמובן בידני עדיף! כל הזמן שהוא היה אצלי הולחפו רק 4 גלגלים ומצבר! ממליץ בחום על אחת שמורה

אני יצרף לך תמונה שתבין על איזה אוטו אני מדבר כי יש הרבה שמתבלבים בינה לבין הרבאבה שהיא מכוערת לטעמי0208081719bv8.jpg

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...