Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מעונין להחליף קפיצים ובולמים ברכב שלי.

מדובר על ניסן אלמרה שנת 99 שעברה קרוב ל170 אלף.

הבולמים גמורים והייתי רוצה להחליף.חקרתי תנושא טיפה והבנתי שכולם מציעים KYB גז.

עכשיו שאלתי היא הייתי רוצה להחליף גם קפיצים אבל לא לשים את המקוריים אלא עם טיפה המנכה.

תודה מראש.

פורסם

קפיצי הנמכה עם בולמי KYB?:shock:

ה-KYB הם בולמים שלא מיועדים להנמכה.

אבל אולי אני טועה, תקנו אותי.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אז איזה רעיונות יש?למה אני די נעול על בולמי KYB עם למישהו יש משהו אחר להציע פתוח להצעות.

הקטע של קפיצי המנכה בגלל שהאוטו ממש מורם מקדימה וחשבתי עם אני כבר מחליף אז למה לא להחליף לקפיצים טיפה מומנכים.

פורסם

זה לא שיש תקציב מסוים אני מוכן להשקיע עוד 100 שקלל לכל קפיץ המנכה.הקטע הוא שאנחנו מחליפים את הבולמים קפיצים ותושבות,עכשיו אני מעדיף להשקיע כמה מאות.פשוט ממש לא בא לי לקנות תקפיץ המקורי.:(

פורסם

בולמי קוני צהובים,אדומים וקפיצים של אייבך

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אני נוסע עם הנמכה של אייבך וקייבה גז (KYB EXEL-G),שילוב מעולה,במקרה שלי הבעיה היתה שאין בילשטיין לרכב שלי אז התחלתי לחפש תחליף ומצאתי הרבה המלצות על הדגם הזה להנמכות 35 עד 40 מילימטר ,כמובן היו טיעונים גם נגד.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מאזדה לאנטיס 99 ,אייבך 1900 שקל + קייבה 1500 שקל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

4 בולמים נכון?זה כולל אצלך גם תושבות בולם?

למה אני מחליף שתייים קדמיים.

איך שהבנתי כל בולם 350+- שקל ומאחורה 250+-,קפיצים כל כך יקרים?

פורסם

4 בולמים 4 קפיצים ,זה המחיר לפני שנתיים אולי יצא לך יותר זול,יש לך אפשרות לקחת קפיצים ובולמים של וויטק אולי יצא לך יותר זול. תושבות בולם אתה קונה בעצמך ,אני לא בקיא במחירים של ניסאן אבל למאזדה המחיר בערך 200 לאחד.

פורסם

כן,היום היתי מעדיף לשים 600 שקל על עבודה ולא לקרוע את התחת במשך 6 שעות עם כלים ביתיים,אל תשכח לעשות כיוון פרונט אחרי זה.

• תוכן חדש...