Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת לשיפורים באונו שלי אני קניתי מנוע פייר 1100 60 כ"ס

יש לי אישור מחברה לשינוי נפח מ1000 ל1100.

בינתיים מנוע שקניתי מפירוק מקומי הולך לעבור פירוק מלא, בדיקת מצב שלו בפנים

אבל זה לא העניין. יש לי שאלה אך ורק לאנשים שמבינים כי עפילו משפצי ראשים לא נתנו לי את התשובה אחד משמעית. יש שמועת שניתן להרכיב למנוע "פייר" גל זיזים של מנוע 1400 וזה נותן

שיפור משמאותי למנוע, כי התיזמון ו פתיחה של השסטומים משתנה, בעיה שכידי לבדוק את העניין

צריך לקנות כאמשפט של אונו 1400 ולהשוות מול כאמשפט 1100 ועם מבחינת פיזית הם לא מתעימים

אז הלכו 300-400 שקלים שזה כסף לא גדול, אבל אני בכל זוט לא נעים, אז אם מישהו יכול לתת לי תשובה אחד משמעית אני אשמח לשמוע.

:?:

פורסם

המשך

מהחברה

המנוע _תשובה _חד משמעית. שכ_די

קאמשפט קאמשפט

_חד משמעית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הולך לתת לך טיפ מטורף, זה לא יגדיל את כוח המנוע או יאריך את משך פתיחת השסתומים לטובת מומנט זמין, אבל אחרי שתיישם אותו אתה תחשב לעילוי גדול בתורה ובשפה העברית!

אחרי שכתבת את ההודעה בפורום וממש לפני הלחיצה על כפתור הפרסום, סמן ההודעה, העתק אותה, הדבק במסמך WORD ריק, לחץ F7 לתיקון שגיאות ובום- גם נבין מה כתוב.

אגב דיסלקציה זה לא תירוץ כי לword זה לא מפריע לתקן אותך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חברים בלי להסתלבת כי אני יכול לתקן פרצוף של מישוה גם בגל שהוא לא נירה לי.

רק תשובות לעניין.

אם אתה מתקן פרצופים אז בא נעשה עסק.

אתה מצידך עובר באופן חד משמעי ובילתי הפיך לגלוש בפורום מתקני פרצופים ואני מצידי חוסם אותך מ CF כי בדיוק כרגע, אין לנו צורך במתקני פרצופים עילגים.בטח לא באחד מומכה!

אם היית מתקן פרצופים רהוט עוד היה על מה לדבר, אבל מומכים עילגים יש לנו כרגע בשפע.

פורסם

אז אתה מומכה בתיקון פרצופים ?

כי הפרצוף שלי הרבה זמן לא נירה לי

תוכל לתקן אותו בלי להסתלבת

נניח שעברית זו לא השפת אם שלך ואתה לא טוב בה, רק נניח..

שאני כותב בפורום בחו'ל שהוא באנגלית ואני טוב מאוד באנגלית אבל זו לא השפת אם שלי.

אז כדי שההודעה שלי לא תראה כמו צי'קמוק אני שם אותה בכלי שיבדוק לי איות (כמו WORD)

לא רק בשבילי, אלא בשביל הקוראים, שיהיה להם מובן נעים ונח לקרא וגם שיראו רצינות מצידי במיוחד אם אני צריך עזרה מהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בWORD אצלי בעבוד לא קיימת אופציה של SPELING

אני בעצמי לא מרגיש נעים שכתבתי עם הרבה שגיות כתיב אבל

מהרתי ולא שמתי לב. SORRY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...