Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי אימפרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר שהתקנתי פנסי ערפל החלטתי לעבור לפנסים הרגילים

א.בתמונה מופיע פנס של אימפרזה רציתי לדעת למה משמשת הנורה שבתוך המלבן האדום,איזה נורה ניתן לשים שם?והאם זה חוקי?(אצלי ברכב זה לא נדלק)

nw2yxnm4dnqq.jpg

ב.אנג'ל אייז

1.רציתי לדעת האם התקנת טבעות אנג'ל אייז על הפנס המקורי הם חוקיות?אם כן,האם זה חוקי לשים טבעת אדומה?

לאחר שמצאתי מדריך מצויין להתקנת אנג'ל אייז באימפרזה פה ,אני מחפש קיט של טבעות כמו במדריך יש באפשרותי שתי אופציות

א.לקנות-האופציה הקלה יותר והמועדפת תלוי במחיר

2.מישהו יודע היכן ניתן להשיג קיט כזה/דומה/מתאים לאימפרזה?

ב.להכין-האופציה היותר קשה היא להכין ע"י עזרה ממספר מדריכים.

3.היכן ניתן להשיג מקל פלסטיק לזה, ולדים מתאימים? (לדוגמא כמו במדריך פה )

תודה רבה מראש לעוזרים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

שלום, יש לי טבעות ANGEL EYES חדשות בניילון עם ממירי מתח וכל הבלאגן (בזמנו רציתי לעשות פרוייקט על ההונדה שהיתה לי).

אני יכול למכור לך את תרצה.

והמנורה שבמלבן האדום שסימנת זו מנורת חנייה.

פורסם

מתי מנורת החניה נדלקת?

איזה נורה ניתן לשים שם? והאם זה חוקי? (כי ראיתי כאלה ששמו נורות כחולות וטענו כי זה לא חוקי)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...