Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול סביבות אחה"צ כניראה אחד מהשכנים (כמעט בטוח בזה) דפק לי את האוטו בחניה.

אני ישנתי באותו זמן ולא שמעתי את הביפר זועק, וגיליתי את זה רק לקראת הלילה כשיצאתי לבלות.

לאוטו שלי (ג'אסטי) אין ביטוח מקיף מכיוון שזה לא כדאי כלכלית.

תמונה של המכה: http://img530.imageshack.us/img530/5314/06022009526rf3.jpg

יש לציין שחניתי ברחוב קטן ליד ביתי שיש בו כמה בתים פרטיים בודדים, לכן אם זה אחד השכנים זה יותר קל למצוא מי זה.

בנוסף, חניתי במקום שבו חונות מכוניות כל הזמן, ולא בצורה מזלזלת וכו', ובחיי לא ראיתי אוטו שנדפק ככה באותה חניה.

ליד המכונית שלי חנתה הונדה סיוויק שאני חושד שזאת המכונית שפגעה באוטו שלי, בגלל שהיה לה פס אדום בטמבון האחורי בפינה השמאלית, וגם זה מתאים בול לכיוון הפגיעה.

תמונה: http://img19.imageshack.us/img19/66/06022009522xa4.jpg

למרות שהייתי מעוצבן החלטתי לא להישאר בבית ויצאתי לבלות עם חברים. כשחזרתי בסביבות 9 בבוקר היום, חניתי את האוטו ופתאום אני רואה את אותה הונדה סיוויק באה לחנות. ניסיתי לדבר עם הבעלים בנימוס, והוא התחמק, אמר שהאוטו שלו היה בחיפה עד היום בבוקר ובעצם הכחיש שהאוטו שלו היה אתמול בערב בחניה (מה שתועד בתמונה, עם תאריך ושעה). הוא גם אמר לי שהפס האדום הזה זה מהגדר שלו בבית (נשמע לי לא הגיוני).

אני כמעט בטוח שזה הוא, מכיוון שהוא היה לחוץ והתחמק לבית שלו והכחיש עובדות בשטח.

בכל מקרה, מה עושים במקרה כזה? התקשרתי אתמול למשטרה ומישהי אמרה לי שהם שולחים ניידת רק אם בעל הרכב הפוגע החשוד נמצא ברכב. אציין גם שאותו בן אדם אמר לי שהוא שוטר.

קיצור, מה אני עושה עם זה?

תודה לעונים

פורסם

תשמע זו חתיכת מכה, ני אישית היתי מאבד עשתונות אם היתי מגלה דבר כזה על הרכב שלי.

מהתמונות שראיתי, שמע לדעתי האישית יש סיכוי שהסיויק נכנסה בך, אין מקריות כזאת. לדעתי כדאי לך פשוט לפנות למשטרה כמה שיותר מהר, אני לא יודע אם יעשו משהו אבל עדיין. זו העצה שלי עכשיו.

זאת מכה רצינית וזאת פשוט השחטה לשמה של רכוש.

פורסם

כן, בהחלט השחתה של רכוש וזה מה שמעצבן אותי.

אני אכן אלך להתלונן במשטרה מחר, אבל אני עדיין מנסה לחשוב על דרך לאמת את המכה עם הפס צבע של ההונדה.

חבר הציע לי לנסות לגרד קצת מהצבע האדום שיש על ההונדה ולראות אם זה מתמגנט, כדי לראות אם יש בו מתכת (כי בצבע של גדר לא אמורה להיות מתכת, נכון?)

פורסם

תבדוק עם מטר מה גובה הפס האדום בפגוש של הסיביק,

רואים בתמונה שיש לך סימן שחור וגם לבן לאורך המכה.... בדוק גם מה גובה הפס השחור והשריטה הלבנה

אם אתה מצליח לוודא את זה, תגיד לו שיש לך עד ראיה שמוכן להעיד, לכן כדאי שהעניין ייסגר ביניכם בלי לערב משטרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רעיון טוב לדעתי לגבי גירוד הצבע.

נסה את זה. גם אם לא יתמגנט, עדיין לא אומר כלום, שמור הצבע בתוך שקית.

עשה מדידות כמו שנאמר ונסה לתאם את המיקומים.

לאחר מכן, דבר אם האיש בהחלטיות ובתקיפות אם צריך, לך לפחח קודם לקבל הצעת מחיר ואותה תציג לאיש שידיו שמאליות.

פורסם

העצה הכי טובה זה לבוא ולהגיד לו שאחת השכנות ניגשה אליך ואמרה לך שהיא ראתה שזה הוא , ועדיף שישלם מאשר להגיע לבית מישפט כיון שיש לך עד לטובתך

כמובן כל זה אחרי שתאמת את הגובהה של הסריטה שלך מהריצפה ואת הגובה של הצבע שעל הרכב שלו מהריצפה כדי לראות תאימות.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אם הוא גר שם לא אמורה להיות בעיה בנושא.

ממה שרואים בתמונה של הסיויק זאת לא הפעם הראשונה שלו בשפשוף חנייה למרות שקשה לי לדמיין איך אפשרי לגרום לנזק שכזה בחנייה.

הייתי לוקח הצעת מחיר מפחח באזורך ומציג את זה לשכן.

לשקר לא הייתי מציע כי אם זה לא הוא אתה יכול לצאת פה מואשם בסחיטה וכו'.

נסה לדבר איתו שוב יום שאחרי, אחרי שמדדת התאמה בין הצבע שחסר על הרכב שלך וזה שהופיע באורח פלא על הסיויק בעזרת גובה הצבע, גודלו והגוון.

פורסם

ואם זה לא השכן? לפני שאתה ממציא אנשים דמיוניים שיעידו בשבילך ומתלונן ספיציפי אליו למרות שבפועל אין לך דרך להוכיח שזה הוא, תאמת את זה בדרך אחרת. כי בסוף השכן עוד יגיש תלונה על הטרדה ואיומים או משהו כזה.

• תוכן חדש...