Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי את הצמיג הזה 185/65/14 לרכב לנטיס 97 . מישהו מכיר את הצמיג הזה ויכול לתת דעתו על השימוש בו. מדובר על החלפת 4 צמיגים בעלות כוללת של 900 שח. אם יתברר מהתגובות שהצמיג לא מומלץ איזה צמיג יענה על הדרישות במחיר הכי קרוב להצעה שקבלתי.

פורסם

צמיגים זולים ולא מוכרים, בתקציב שלך לא יכנו צמיגים איכותיים.

צמיג איכותי יעלה בסביבות 350-400 ש"ח.

רבעייה איכותית של חברות כמו DUNLOP או MICHLEN תחזיק יותר זמן,את הזולים תצתרך להחליף יחסית מהר בגלל שהם נוטים להתייבש יותר מהר.

×
×
  • תוכן חדש...