Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק או גולף חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פירוק איזור ידית ההילוכים שם מתקינים את המתג שמפעיל את המערכת כשמכניסים לרוורס פלוס צג סיני סוג ז' שיהיה זרוק באזור הדשבורד.

האם ראיתה פעם או התקנת חיישני רוורס? מי מחבר את זה לגיר? הוא מחובר לפנס אחורי וניזון ממנו. אין צורך לפרק שום דבר. חיישני רוורס עם צג זה עוד קבל דק שמושכים לאורך הדלתות.

לגבי המרימי שמשות הם לא באים כסטנדרט בשום מכונית שאני מכיר. לגבי הגאנטים אני רוצה להבין דבר אחד זה בא כסטנדרט או, שכל מה שרשמת זה בתוספת מחיר, זה אומר של מה שציינת זה תוספות אישיות שלך? אז, הסיוויק בכלל לא באה מאובזרה כמו למשל טאסות בלי פנסי ערפל וכ'ו האם אני צודק?.

יניב

רוב האירופאיות באות עם מרימי ומורידי שמשות כסטנדרט בלחיצה ארוכה. אפילו פוקוס ליסינג יודעת לעשות את זה. אנשים פשוט לא מכירים את התרגיל.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפילו באנגליה מתקינים את חיישני רוורס אצל דילר בזמן המסירה.

רוב האירופאיות באות עם מרימי ומורידי שמשות כסטנדרט בלחיצה ארוכה. אפילו פוקוס ליסינג יודעת לעשות את זה. אנשים פשוט לא מכירים את התרגיל.

מדברים על מרימי שמשות בזמן הנעילה, מהשלט.

פורסם

אני לא חושש מההתקנה של החיישני רוורס , אני מכיר הרבה אנשים שקנו מכונית והתיקנו להם חיישנים ולא קרה כלום . זה לא איזה מקום חאפר זאת סוכנות של הונדה .

לגבי האיבזור כן בדגם קומפורט הרכב מגיע עם טאסות וללא פנסי ערפל , אך עם שליטה מההגה על מערכת השמע ומחשב הדרך וההתנעה גם בדגם הזה היא דרך כפתור אדום ועוד כל מיני גאדג'טים חמודים.

פורסם

זה מה שהכי הצחיק אותי בסיוויק. מפתח רגיל פושטאק לחלוטין, אפילו לא מתקפל שצריך להכניס לסוויץ' ולסובב.

אבל עדיין יש את כפתור התנעה. כדי לכבות צריך לסובב את המפתח. לפחות היו עושים עם כרטיס או אלחוטי.

mikyl אני דיברתי על פתיחה וסגירה של חלונות מהמפתח כאשר אתה נמצא מחוץ לאוטו. זה בילד-אין, אבל צריך לחיצה של 2 שניות. הקטע של פתיחת כל החלונות הוא מאוד שימושי בקייץ כאשר אתה ישר פותח את כל החלונות ורכב מספיק להתאוורר קצת לפני שאתה נכנס אליו.

• תוכן חדש...