Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :-P

יש לי מערכת נחמדה שהרכבתי לי באוטו כפי שאתם רואים 106 ראלי ידידותית למשתמש :

HU - נקמיצ'י CD500

AMP - נקמיצ'י 2004 100*4 על הקדמיים

AMP - מונובלוק של GENESIS

סאב - GENESIS

(תודה עופר :) נשמע מעולה!!!)

ורק הקדמיים עוצרים אותי, HERTZ הסדרה השניה נראה לי ES.

אני מחפש איכות, הבנתי SQ (דרך אגב מה זה SQ וSPL ?), ויש לי להוציא נניח 2000-2500. או לחפש יד שניה משהו קצת יותר יקר במקור אם אדע מה לחפש.

מה דעתכם? יש המלצות?

תודה על העזרה, עירא

פורסם

מה הכיוון שלך?

2way או 3 way?

איזה אופי צליל אתה אוהב,מורל,פוקל,הרץ,הייבריד אודיו?

בתקציב הנ"ל ניתן לרכוש כמה וכמה דברים חדשים טובים או לחילופין אולי משהו יד שניה טיפה יותר טוב.

בתקציב הזה יש סטים כמו מורל הייבריד אוביישן שהוא לטעמי ומתוך ניסיון אישי איתו הוא נפלא ונשמע טוב בהתקנה נכונה.

יש את הסט של הייבריד אודיו (hat) שעם אני לא טועה שמו קלארוס ומחירו הוא קיום בלאוד אנד קליר כ-2000 ש"ח לחברי הפורום,ומתוך אינספור תגובות כאן בפורום הוא סט מעולה בפני עצמו,המיד וופרים שלו יורדים מאוד נמוך עם הספק נכון והטוויטרים שלו טיפה יותר חדים ובהירים מהטוויטרים של מורל (אני אישית לא שמעתי את הסט הנ"ל,שמעתי סט יותר יוקרתי מהחברה,הלגטיה ואת הטוויטרים לא אהבתי כל כך-חד מדי לטעמי).

יש גם את הפוקל k2p שעם אני לא טועה נכנס בתקציב.

בסופו של יום הכל עניין של טעם.

יש בקרוב מפגש אודיו של הפורום במרכז,עם אתה יכול להגיע לשם תוכל לשמוע שם שלל רמקולים בהתקנות שונות ולראות מה מתאים לך.

מקווה שעזרתי.

פורסם

עם ההרץ חדים לך אולי תנסה רמקולים של מורל?

הטוויטרים שלהם מאוד רכים ומרוסנים אבל עדין נשמעים טוב.

יש גם את הרמקולים של הייבריד אודיו שכבר ציינתי שמקבלים הרבה שבחים בפורום הזה ובפורומים רבים בחו"ל.

אתה יכול לנסות גם שילוב של וופר של פוקל למשל עם טוויטר של מורל מדגם mt-22 או mt-23 שילוב נחמד שבדרך כלל מניב באס טוב אם טוויטר נעים לאוזן.

בכל מקרה באמת כדאי שתנסה להגיע למפגש,שם תוכל לשמוע ולראות המון דברים מעניינים והרבה אנשים טובים שישמחו לעזור.

פורסם

SQ=Sound Quality, איכות צליל גבוהה.

SPL=Sound Pressure Level, עוצמת צליל חזקה.

יש לך רכיבים מצוינים.

סט קדמי זה דבר שהינך צריך לשמוע קודם הרכישה.

אתה מוזמן למפגש הקרוב להתרשם ממורל הייבריד או לחלופין קלארוס של הייבריד אודיו, שני המלצות מצוינות -ושונות- בתקציבך.

• תוכן חדש...