Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער על ההקפצה אך עד עכשיו הנושא המשיך להתקדם בעיקר בפן האפיון והעלאת רעיונות לאופציות חדשות.

falou, אשמח להסבר מפורט יותר -

בן, אתה מחפש שאני אדחוס שנים של ידע וניסיון מקצועי להודעה בפורום. זה לא ממש אפשרי ואני אפילו לא יודע על מה אנחנו מדברים ובאיזה סדר גודל הפרוייקט.

בגדול, פיתוח הוא תהליך שלא נגמר. אני לא רק מתייחס לתקלות (שתמיד יש) ותיקונן, אני מתייחס להמשך שיפור התכנון והביצוע בהתבסס על ניסיון. תוכנה היא לא בניין, שתכנון מעולה וביצוע בהתאם מבטיח שבסוף יעמוד לך מוצר שהוא מושלם וכך הוא ימשיך לעמוד תקופה ארוכה. תוכנה משרתת משתמשים ומשתנה בהתאם לדרישות שלהם (משתמשי חוץ, לקוחות, ומשתמשי התוכנה מבפנים, העובדים) ולטכנולוגיות ואפשרויות חדשות. ועוד ועוד ועוד.

עיקרון שני, האתר שאתה מתייחס אליו הוא כמו הרכב לנהג מונית. בתור הנהג והבעלים אתה חייב להיות בעל יכול לנהוג אותו, בלי להזדקק למוסכניק על מנת להפעיל פונקציות הכרחיות שונות ואתה חייב שיהיה לך מוסך שייתן לך שירות.

יותר ממשלים קשה לי לתת, כי אני לא מכיר את העסק. יכול להיות שהוא נורא פשוט (טכנולוגית) ואז הבעיות קטנות. בכל מקרה, אתה יכול להשאיר לי טלפון בפרטי ואני אחזור אליך מחר (עכשיו אני הולך לישון...).

לגבי איש מקצוע אתה צריך משהו בכיוון של מנהל פיתוח ו/או פרוייקטים ו/או מנתח מערכות. מקצוענים עם ראייה כוללת של מערכת, כולל כל המרכיבים, המשתמשים ותהליכי העבודה, זרימת המידע וכו'. סתם לדוגמא, איך אתה מתחבר להנהלת החשבונות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב עופר, ותודה על העזרה...

אחרי שהשכלתי עוד קצת בעיקר מקריאה ומהתייעצויות הבנתי שהגיע הזמן לפנות לחברה לפיתוח אתרים, לעניין התחזוקה אמצא פתרון בהמשך אך בינתיים אני צריך לדעת מה ידרש כדי להתחיל ולהניע את העסק...

לכן, רציתי לשאול אתכם -

מה דעתכם על חברות פיתוח האתרים הבאות (שלפי המלצותיכם וטיולי בגוגל הן מהטובות בארץ) -

come2us

dooble

daronet

כמו כן אשמח לשמוע על חברות נוספות שאתם מכירים...

בגוגל קראתי המון על dooble אך מצד שני נכנסתי לפורטפוליו שלהם והאתרים נראו לא ממש איכותיים, וזה לא משהו שאני יכול להתפשר עליו - או שאני סתם טועה והם טובים, מה אתם אומרים?

come2us נראים טובים לפי הפורטפוליו,

ודרונט גם נראים טובים...

בכל מקרה אני אלך לפגישה אצל שלושתם על מנת לקבל הצעת מחיר לפיתוח כך שאוכל לאמוד את עלויות ההקמה- אך לדעתכם האישית, מי מהן הטובה ביותר?

כמו כן, האם לדעתכם העובדה שהאתר יהיה לקהל הבינלאומי ויהיה באנגלית יש משקל מבחינת פיתוח וניהול מהארץ? האם כדאי לי לפנות לחברות פיתוח אמריקאיות או שזה סתם רחוק\יקר יותר\מיותר בהחלט?

תודה רבה לכל העוזרים - אני באמת נהנה מעצם היותו של הפורום הזה כור היתוך עצום של ידע ומקווה שאני תורם לו...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...