Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי לנסר שנת 93 תיבה אוטומט

דגם GLX

אני מתדלק 96 ללא תוספים כלל

האם אפשר לעבור ל 95 ?

האם במקרה ואעבור ל95 ,אצתרך להוספים תוספים כלשהם ?

תודה

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צביקה לילה/בוקר/צהוריים טובים לך

לצערי אני שוב איני יכול להירדם וכרגיל צצה לי שאלה אליך בנוגע לדלק אני לא יודע אם אני כותב את השאלה בשירשור הנכון :oops:.

היום העמדתי את הרכב במוסך לצורך ראש מנוע כאשר פירקו את הסעפת היניקה שמתי לב שהיא מלוכלכת מאוד מפיח(לגבי תערובת דלק עשירה מידי אני פוסל זאת עקב כיוון של הקורברטור פעם בשנה והכיוון האחרון בוצע לפני חודשיים)

רציתי לשאול אותך האם אני יכול לנקות את הפיח הזה על ידי תוסף דלק לניקוי פיח (לדוגמא: GOLD LABEL 10,000 ) ובנוסף לתדלק 98 (בספר רכב המקורי כתוב שאפשר למלא אותו) חד פעמי כדי שיזרז את תהליך הניקיון - שמעתי פעם ממישהו שזה עוזר לניקוי הפיח.

בתודה מראש ומצטער על השעה המאוחרת.

דימה שלום רב !

לטובתך, ולטובת בריאותך, הפסק להיות מודאג, תישן טוב בלילה, דאגות יוצרים קמטים במצח, כבר בגיל צעיר, לא חבל?!

אין צורך לנקות את סעפת היניקה, לא על ידי תוסף דלק כלשהו, ובוודאי לא בדלק באוקטן גבוה, שלא מוסיף דבר וחצי דבר לניקיון סעפת היניקה.

אל תאמין לשמועות, , לרוב מקורם ממידע שגוי, או אינטרסנטי.

המשך לתדלק באוקטן 95.

המלצה לתדלק באוקטן 95 מיועדת גם לבעל המיצובשי לנסר, נתן CO, שבוודאי התעצל לקרוא את השרשור הארוך, ולכן הוא חוזר לשאול שאלות, שהתשובה קיימת כבר אם הוא היה מקדיש כמה רגעים מזמנו היקר וקורא.

לא אין צורך בשום תוספים כלשהם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...